Th350c modulaattori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja tähtinenjoni, 27.8.2016.

  1. tähtinenjoni

    tähtinenjoni Gearhead

    Tämmöstä kyselisin, että onko c-versiossa modulaattorissa säätöruuvia ollenkaan. Vaikuttaisi, että se joko puuttuu tai ei kuulu varustukseen. Ongelmana on 1-2 vaihto heti liikkeelle lähdettäessä. n. 10 Km/h ja kolmonen tulee peliin n. 25 Km/h. Tekniikka on sbc 305/th350c?, kun on se sähköliitin vasemmalla ja 4,10 perävälitys. Auton paino n. 1700 Kg. Tämä siis tapahtuu normi liikennerytmissä, ei wot.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Johtunee tosta tiuhasta peräruuvista. Apuuva ei välttämättä saa edes säädettävällä modulaattorilla mutta kuvernööriä modaamalla saattaa parantua.
     
  3. tähtinenjoni

    tähtinenjoni Gearhead

    Tuossa hieman kävin modulaattoria katselemassa, niin näyttäisi siltä, että ruuvi puuttuu, eli poistettu/hukattu. Onkohan tuo ongelma vai... Muuten toimii hyvin, turbiini lukko ei kytkeydy tosin, vaikka kytkin irto katkaisijan. Vähän miettinyt 200r4 lootaa tilalle. Perävälitys on liian hauska vaihdettavaksi...
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei kaikki ole säädettäviä. Ja kyllä tollasella peräruuvilla kone suorastaan HUUTAA loikkaria.
     
    tähtinenjoni tykkää tästä.
  5. Risto65

    Risto65 1st gear

    Moi mikäs mun TH350 vaivaa kun kestää jonkun aikaa et ottaa vaihteen päälle jos auto on seissyt jonkin aikaa sammuksissa .
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Rupee olemaan tunnit täynnä.
     

Kerro tästä muillekin!