TH350C Öljypumppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja chevy 34, 3.3.2007.

  1. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Availin tuossa laatikkoa ja siitä räjäytin auki tuon öljypumpun.. Rattaat pois pesästä ja huomasin et sinne oli tullut kiinnileikkautumis jälkiä. Liekö jotain paskaa käyny välissä vai mitä oli tapahtunu :odroll: Tuossa muutama kuva linkistä asiaa selventämään:

    http://kuvablogi.com/blog/2198/6/

    Jos noista kuvista joku saa selvää ja ymmärtää asian päälle ni kommenttia siitä et tarviiko hommata uusi pumppu noiden jälkien takia vai kannattaako pistää läjään.. Kynnellä kun kokeilee ni tuntee kyllä noi urat.. Mut ne kun ei ole koko pesän syvyydellä ni haittaako? Rattaat sinänsä näyttää hyviltä sekä muut osat 8)
     
  2. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Löytyykö apua? :odroll:
     
  3. rs

    rs 1st gear

    itellä ei ollu ehkä ihan noin pahoja jälkiä mutta kokeilin kuitenkin kun tein loota remontin niin näkyyhän tuo pelaavan ihan normaalisti.mulla oli öp:n ratas pyöriny vielä hajottuaankin ja jälet oli tod,näk, tullu siitä..
     
  4. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Sitä vaan tuossa mietin että kun ei tosiaan oo koko pesän syvyydeltä menny ketuiks. Ni tuskinpa haittaa toimintaa..??

    Mut onko mutu-tiedon lisäksi oikeaa tietoa asiasta kelläkään? :eek:
     
  5. PauliP

    PauliP 1st gear

    Onko se pumpun takalevy hyvä? Sen saa sorvautettua tasaiseksi jos on kulunut pumpun kohdalta. Jos hammaspyörän päittäisvälys on sopivissa välyksissä, niin ei kai mitään haittaa.
     
  6. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Tuossa pumpun takalevyssä on turbiinin rattaan kohdalla tasaisesti kulunut kohta, jossa pieni pykälä mutta mielestäni hyvin pieni. Kynnellä sen huomaa.. Muuten näyttää hyvältä..
     
  7. kanttura

    kanttura 1st gear

    Vähän OT, mut kumminpäin ton pienen hammasrattaan kuuluu tuossa olla? Räjäytin eilen omani palasiksi, enkä kiirreessä hoksannut katsoa että miten se siinä oli.
     
  8. OL

    OL Gearhead

    tutkaile onko jälkiä "hampaissa" kummin päin ollut. itse asennan edestä katsottuna "hampaat" syvemmälle ja pyöreämmät reunat ulospäin
    niin helpoittuu asennus ja ei pitäis pohjata turbiinin kaulan loveuksiin
     

Kerro tästä muillekin!