TH375 Käytös muuttui.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja R.H, 16.6.2007.

  1. R.H

    R.H 1st gear

    Seuraavanlainen asia.
    Lootan käyttäytyminen muuttui tuossa jokuaika sitten seuraavanlaisesti.
    Aikaisemmin se pykälsi isompaa pykälää jo todella pienessä nopeudessa, jopa tuommosessa hölkkä/juoksu vauhdissa laitto kolmosta ja sille tupsutettiin eteenpäin. Vaihdot oli pehmeitä ja kaikki toimi muuten hyvin.

    Jokin aika sitten huomasin imusarjan ja lootan alipaine säätäjän välisessä letkussa pykimiä ja rokamia. Rupesin sitä vitkuttamaan irti imusarjasta ja se lopsahti irti lootan puoleltakin. Eli oli tod huonosti paikoillaan ja mahdollisesti pykinyt reijille.

    Vaihdoin uuden timmin letkun. Nyt tummosessa kruisailu nopeudessa missä ennen loota sujautti jo kolmosta, niin nyt joutuu nostamaan kierrosta huomattavasti korkeammalle ja vaihto on vähän töksähtävä. Nopeassa kiihdytyksessä ja maantiellä loota vaihtelee ja toimii hyvin. Kikkari toimii.
    Toimiiko se nyt normaalisti ja aikaisemmin ei normaalisti?
    Johtuukohan tuo tuosta letkun vaihdosta vai onkohan jokin menossa rikki. :-?
     
  2. R.H

    R.H 1st gear

    Oli kyllä niin epäselvästi selostettu tuo edellinen, että pannaan pähkinän kuoreen.
    Mitä oireita tulee jos alipaine säätäjän letku vuotaa?
     
  3. R.H

    R.H 1st gear

    Syy ongelmaan löytyi.
    Alipaine letku oli ottanut yhteen pakoputken kanssa ja tuhoutunut 10cm:n matkalta.
    Taas on kyyti kuin poutapilvellä ratsastais. 8)
     

Kerro tästä muillekin!