TH375 öljymäärä, Kickdown systeemi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Dna Kerma, 24.3.2008.

  1. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Sori kauhiasti jos tästä on jo väännetty asiaa mutta en löytäny haulla, eli kaks visaista kysymystä:

    1. Miten TH375 (eli kaikki GM varmaan) lootasta mitataan öljymäärä, onko niin helppo että ajetaan loota lämpimäks ja tsiigataan tikkua? vai onko niinku jossain mopareissa että pitää vekslata vaihteita tms mitä oon kuullu?

    2. Farkussa oli aiemmin TH350, nyt laitoin siihen kiinni TH375:n (oli myyjän mukaan TH375B, mutta, eipäs ollutkaan), jossa ilmeisesti on elektroninen kickdown. Onko niin että jos ostan esim. tämän tuotteen: http://bmperformance.carshopinc.com/pro ... 0969/20297 niin ei tarvi muutako pultata kiinni ja onni ja autuus alkaa? ja niinkuin toisessa topikissa jo kysyttiin niin meneekö öljylauhduttimen alempi putki TH400:sen ylempään vai alempaan kanavaan?
     
  2. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Vaihteet läpi ykkösestä parkkiin ja parkki päällä tikusta kattomaan. Mopareissa vissiin jätetään vapaalle. Yleesä lukee tikussa ohjeet, toiseen en osaa sanoo mitn.

    Edit heti perään, että vaihteitten pitää antaa sen aikaa myös olla, että ne käy varmasti päällä.
     
  3. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    tänks, :eek: juu ei kyllä mun mittatikussa ohjeita ollu, mutta jos en ihan väärin muista niin ehkä oli cold- hot rajat... ehkä :p
     
  4. OL

    OL Gearhead

    Riippuu minkäläinen öljy pohja sulla on, jos normaali
    niin 7quart,n 6,5 litraa pitäs riittää , motti käyntiin kaikki
    vaihteet jarrua vasten läpi sitten vapaalle (neutral) sitten tason
    tarkastus ja jos jää hiukan ylärajan alle niin öljy lämmetessä
    hieman laajenee niin silloin pitäis olla riittävästi. Jos ei niin ole niin lisää
    öljyä tarvittava määrä .
     

Kerro tästä muillekin!