th400 kickdown solenoidi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja challenger-70, 24.5.2017.

  1. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    [​IMG]
    Samalla kun aukaisen öljypohjan, voisi vaihtaa viallisen solenodin.Tarvike solenoidi oli erillainen kuin umpinainen alkuperäinen->kuva


    tuo uudempi ilmeisesti kuitenkin käy tuohon.Pitääkö se ohyt peltilevy olla myös sen kanssa paikallaan ja mikä sen tarkoitus on?
     
  2. JC5IEDM

    JC5IEDM 3rd gear

    Juuri tuossa alkuviikosta katselin TransGo:n shiftkit-asennusvideon ja siellä kerrottiin että tuo peltilätkä kuuluu vain tuon alkuperäistyyppisen solenoidin kanssa.

    Varmaan siinä tarvikesolenoidin mukana oli joku maininta asiasta, kun osasin itsekin muutama vuosi sitten tehdä oikean ratkaisun solenoidin vaihdon yhteydessä.
     
  3. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

  4. JC5IEDM

    JC5IEDM 3rd gear

    Ymmärsit oikein, tuon linkin takana uudelleenkäyttävät sen peltilätkän.
    Nyt meillä on kaksi lähdettä ja kaksi eri tapaa....
    Ei hyvältä näytä...

    Näyttää olevan kuusi vuotta siitä kun laitoin STANDARD MOTOR PRODUCTS SZ1 solenoidin paikalleen, ilman peltilätkää. Alkuperäismallinen solenoidi ja peltilätkä löytyvät vieläkin hyllystä käyttökelpoisena. Kilometrejä tuon jälkeen on autoon tullut parikymmentä tuhatta ja hyvin toimii kickdown edelleen.

    Laittaisin edelleen tuon uudenmallisen solenoidin ilman peltilätkää.
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kurkkaa sen avonaisen solkun toiselle puolelle, onko ton näköinen? Toi ei tarvii erillistä tiipparia.
    [​IMG]
     
  6. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    Joo tätä aikani mietin ja laitoinkin ilman tiivistettä, en ole vielä päässyt kokeilemaan tosin kun autosta puuttuu vielä pakoputket.

    Kiitos kaikille!
     

Kerro tästä muillekin!