TH400 kysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja makeit, 13.5.2017.

  1. makeit

    makeit 3rd gear

    Mikä tuo murikka laatikon vasemmassa kyljessä? Kickdown solenoidi? Miten lähtee irti? Onko paine takana käydessä?
    [​IMG]
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Se on pelkkä läpivienti jossa O rengas tiivisteenä.
     
  3. JC5IEDM

    JC5IEDM 3rd gear

    Tuo musta osa on kiinteä osa tuota kickdown-johtoa (liitin), se läpivienti on vasta se vaaleampi osa siinä laatikon kyljessä. Tässä esimerkki siitä läpiviennistä.

    Ei ole painetta käydessä, ainakaan jos nostat öljytikun pois. Vahingossa nyppäsin tuon läpiviennin pois, kun yritin tuota liitintä nypätä irti ja sain öljyt naamalleni, eli nestepinta on tuon yläpuolella ainakin pitkään seisoneessä laatikossa. Läpivientiä pitää jotenkin (siis heikosti) paikallaan laatikon sisäpuolelta kolme pientä muovikynttä, jotka olivat kadonneet jonnekin vuosien aikana.
     
  4. makeit

    makeit 3rd gear

    Okei, tuntus vuotavan öljyä tuolta. Pitääpi vaihtaa O-rengas.
     

Kerro tästä muillekin!