TH400 Speedmaster Sfi kuoret

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Akit, 20.4.2021.

  1. Akit

    Akit 2nd gear

    Tuli sitten hommattua Speedmaster PCE628-1002 kuoret, kun muitakaan ei ollut saatavilla. En suosittele hankkimaan sillä näissä on koneistus ongelmia. Minun tapauksessani transbrake venttiilin koneistus on väljä ja kartio. Tämän seurauksena öljynpaine karkaa pakille kokoajan. Joten tiedoksi muille, jotta välttyisitte vastaavilta ongelmilta.
     
  2. Akit

    Akit 2nd gear

    Nyt em, vika korjattu. Koneistettiin kuoriin ylikoko reikä mihin valmistettiin uusi mittoihin sopiva "mäntä". Tällä tilanne parani senverran, että nyt löytyy ehkä normaalisti ykkönen ja kakkonen. Kolmosella vuotaa paineet jonnekkin ja veto loppuu. Öljynpaineet muutenkin selkeästi matalemmat, kuin viime kesänä vakio kuorilla. Taistelu siis jatkuu toistaiseksi. :odroll:
     
  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Ai ei sopivia kuoria oikein löydy, käviskös orggis aihio? :p
     
    Akit tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!