TH400 takapannan servo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja skiggeboy, 31.1.2017.

  1. skiggeboy

    skiggeboy 3rd gear

    Kuinka määrittelen oikean pituuden takapannan servon tapille? Tappia on olemassa sen seittemää sorttia ja nykyistä tappia on joku jo kötöstellyt suuntaan tai toiseen? Uusi panta on BorgWarnerin HD-malli ja rummun pinta on silotettu sorvissa. Lootaan tulee Transgo th400 pro shift kit kaikkineen tykötarpeineen.
     
  2. skiggeboy

    skiggeboy 3rd gear

  3. tst

    tst Gearhead

    No mulla on sama ongelma 4L80E laatikon kans, en vaan noista lontoon kielen ohjeista ymmärrä ja päteekö siihen samat ohjeet? Ongelmahan siinä on että pakki hävisi kokonaan yhtäkkiä.
    Pannan kynsi on tallella ja pidensin servon tappia 4.6mm jonka jälkeen takapyörä muuttui kankeammaksi myös eteenpäin pyörittäessä, en ole sitten tohtinut kokeilla käyntiin kun en tiedä tuliko liian pitkä tappi vai mitä sitten tapahtuu jos näin on.
     
    Muokattu: 5.2.2017

Kerro tästä muillekin!