TH700 4-vaihde hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Letukkaa, 29.10.2020.

  1. Letukkaa

    Letukkaa 1st gear

    Moro. Tuli letukkaan tommonen juttu että 4-vaihdetta ei aina tahdo löytyä muuten kun sillä tavalla että kiihdyttää 3 vaihteella lähemmäs 90kmh ja sitten hellittää kaasusta melko reippaasti niin vaihtaa 4. Sittrn taas siitä jos painaa kaasua niin kierrokset kyllä nousee mutta kauheen hitaasti alkaa kiihtymään. Ei taida ihan normaalia olla? Muut vaihteet pelaa normaalisti ja vaihtaa nätisti. Öljyt ja suodatin vaihdettu äskettäin.
     
  2. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    2 ja 4 vaihteelle on panta käytössä, jos panta luistaisi 4 vaihteella niin myös 2 vaihteen luulis luistavan. 3-4 pakka on käytössä 3 ja 4 vaihteilla. Jos nelonen luistaa niin silloin pitäis myös kolmosen luistaa. Oma lukunsa on sit venttiilikoneisto jne.
     
  3. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Kannattaa varmaan ensin katsoa sen tv-vaijerin toiminta.
     
  4. Letukkaa

    Letukkaa 1st gear

    Niin siis tosiaan unohtu mainita.. Tossa tv venttiili jumitti aiemmin, vaijerin säätely siis ei vaikuttanu ollenkaan käyttäytymiseen. Siitä sit otettiin öljypohja pois ja tv venttiili irti ja vesihiomapaperilla hiukan vedin ja tuli hyvä eikä jumita enää, eli tv puolella ei pitäis olla ongelmaa. Myös vaijeri on uusi.

    Mikähän tuolla laatikossa on sellanen joka vaikuttaa pelkästään tuohon 4 vaihteeseen? Vähän oudolta tuntuu kun kaikki muut pelaa normaalisti eikä luista..
     

Kerro tästä muillekin!