TH700 nopeusmitt vaijeri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Buickustom, 23.3.2008.

 1. Buickustom

  Buickustom Gearhead

  Vaihdoinpa pontinacciin 700sen laatikon kun perä on niin lyhyt. Lodjussa on vain nop. mittarin kiinnike rikki, mitenkäs se musta muovi mötikkä, mihin vaijeri tulee, lähtee irti? Pultin ja kiinnikeraudan otin pois ja vasaralla naputtelemalla saa hiukan pyöriteltyä edestakasin. Irti ei vain lähde. Tai pitääkö vaijerin edes olla kiinni vai tuleeko öljyt pihalle? :-?
  Haulla yritin jo mutta en vastausta löytäny :-? :D
   
 2. junkyard dog

  junkyard dog Gearhead

  Pitäs lähteä pois ihan vetämällä, kun pultti ja kiinnike on pois. Siinä on O-rengas kehällä siinä "mötikässä". Voi olla tarttunu sillä kiinni. Ei tule öljyt pois, vaikka ottaa vaijerin pois, kunhan jättää käyttöakselin sen mötikän sisään paikoilleen.
   

Kerro tästä muillekin!