th700 öljyt katoaa??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Duron, 22.11.2009.

  1. Duron

    Duron 1st gear

    eli vaihdoin noin 2kk sitten turbiinin ja looran väliin helan ja stefan,nyt tänään sitte alko kadotteleen öljyjä,en tiedä vuotaisko tuo taas samasta kohdasta? tuntus hullulta kun kuitenkin vaihto onnistu hyvin ja pelas näinkin kauan..pitääskö vielä kattoa sama kohta vai pitääkö vaihtaa loota.
    tuleekohan ylimääräiset öljyt loorasta normaalisti pihalle, tais mennä vähän suutus päissään liikaakin jotta pääsi kotia asti :odroll:
     
  2. Kossu44

    Kossu44 Gearhead

    Kyllähän niitä mahdollisia vuoto kohtia muitakin on, mut äkkiäkös sen turbiini kopan suoja pellin/muovin ottaa pois ja kattoo. Ei kai ollu turbiinin kaula kulunu tai poreella. pienikin epätasasuus voinu syödä stefan paskaks.
     
  3. Duron

    Duron 1st gear

    sain tänään vihdoin katottua lotaa tarkemmin, ja se kusi vähän joka tiivisteen välistä perkl..laitoin uuden suodattimen ja tiivisteen,pienen ringin sain tehtyä toimi ihan ok, eikä enää vuotanut,mutta nyt ei pelaa kun pakki ja ykkönen, 2-vaihde menee joskus kun oikein polkee.mikä helvetti näitä lootia vaivaa aina hajalla.
     
  4. Kossu44

    Kossu44 Gearhead

    Voisko olla jääny kicdawn vaijeri hirteen kun oot puuhaillu auton alla. cuvernöörin jumitus voi olla kans+ monta muuta syytä.
     
  5. studio57

    studio57 Gearhead

    ainakin kun 350/400 menee modulaattorin kalvo rikki niin työntää tomaattiöljyt imusarjaan ja öljy näin katoaa mystisesti.
     
  6. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    700 modulaattorin kalvo ei hajoa... 8)
     
  7. studio57

    studio57 Gearhead

    itse oon eliminoinnut asian laittamalla trasbreikin :rotfl:
     
  8. Chamade

    Chamade 1st gear

    Mulla vähän sama. Onko paha homma vaihtaa se laatikon ja trubiinin välinen stefa?
     

Kerro tästä muillekin!