th700 ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja savoa, 3.2.2011.

  1. savoa

    savoa Gearhead

    kertokaapa viisammat missä vika kun loota ei vaiha kun 1-2 ja sitten tyhjää/luistaa mitä vois ite kokeilla kikkarin vaijeri ok..???
     
  2. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

  3. savoa

    savoa Gearhead

    pakki toimii eikös se oo 3pakan kanssa samassa ??? on vinkkejä mitä kannatais kokeilla et tarkentuis vika loota korjattu 20t.km sitten korjaamossa..
     
  4. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Ei ole,3 ja 4 käyttää samaa pakkaa.Pakilla on eturumpu ja takimmainen pakka kiinni.

    Öljyistä sen näkee jos on pakkoja palanut.
     
  5. savoa

    savoa Gearhead

    jep oon katellu kikkarin vaijerin ja keskipako säätimen..??? eipä näkyny mitään ainakaan silmämääräisesti olevan hajalla toisin on mahollisuus kokeilla toista säädintä..???
     
  6. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Jos säätimen kara liikkuu takertelematta niin ei siinä ole vikaa.Pudota öljyt pois,jos on sakkaa pohjalla niin pakka on kärynnyt.
     
  7. savoa

    savoa Gearhead

    öljyt kirkkaat eikä haise huomenna katon ne tarkemmin..(öljypohja pois) kara liikkuu onkohan mitään räjäytyskuvia ym. näkis miten puretaan ja mihin asti pitää karan pitää liikkua... autoontehty just hihna,vesipumppu ym etupään remppaa oiskohan jotain paskaa menny öljyn sekaan..
     

Kerro tästä muillekin!