Th700 romu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja teutori-, 9.5.2021.

  1. teutori-

    teutori- 1st gear

    Gmc sierra 6.2d 4x4 vm1990. 3-vaihteella kun painaa kaasua reilummin jolloin vaihteen tulisi vaihtua pienemälle niin auto tuntuu heittävän vaihteen pois kokonaan ja moottori jää huutamaan. TV-vaijerin säädöllä ei vaikutusta asiaan. Mistähän vikaa lähtisi etsimään? Jos ja kun vika paikantuu vaihteistoon niin kuka näitä korjailee etelä-suomen alueella?
     
  2. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Ainakin Simo Mäntsälässä korjailee autom.laatikoita.
     
  3. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Powermatic vantaalla.
     
  4. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Löytyykö 2 vaihde 1-2 vaihdossa kun kunnolla kiihdyttää? Pintakaasulla ei välttämättä huomaa jos 2/4 vaihteella mukana oleva panta luistaa. 3-2 vaihdossa panta pysäyttää rummun jolloin se joutuu koville. Tosin voi olla et vaihteisto ei edes yritä vaihtaa pienempää ja 3.vaihde lyö tyhjää. 3/4 pakka on yleisesti heikoin lenkki.
     
  5. Porkkanapurjo

    Porkkanapurjo 1st gear

    Kuulemma osaavaa palvelua Automaattihuolto Päivinen Oy, löytyy Parolasta Hattulasta eli Hämeenlinnan kupeesta. Isot pojat kerto, en itse ole (vielä) joutunut turvautumaan heidän palveluihinsa.
     
  6. z 28 jari

    z 28 jari Gearhead

    Päiviselle ISO peukku.
     
  7. Jori85

    Jori85 2nd gear

    Päivisellä on mun oldsin hydromatic rempassa tälläkin hetkellä.
    Kehuttu on paikkaa mutta aika hitaasti tuntuu valmista tulevan...2kk kohta ootellut.
    Noh..hiljaa hyvä tulee...kerron kokemuksia sitten kun saan laatikon joskus kiinni autoon.
     

Kerro tästä muillekin!