th700 suodatin.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja masa5, 9.12.2011.

 1. masa5

  masa5 1st gear

  Vaihdoin laatikkoon filtterin ja tuo uusi filtteri tuntuu aika väljältä tuohon reikään.. kuuluuko sen olla tuollainen? Pelottaa vaan että se tippuu öljypohjaan. Vanha tiiviste on otettu pois ja suodatin on oikea. tuo filtteri kuuluu ilmeisesti työntää venttiili koneistoon aivan kiinni?

  Öljypohjaa irroittaessa tuo vanha filtteri oli juurikin tippunut öljypohjaan..
   
 2. caprice305

  caprice305 Double Gearhead

  kyllä se mulla on ollut ihan jämpti? ei se siellä pysy jos väljä on, eikö siinä tiivisteessä ole ikäänku urat? jos koittais laittaa O-renkaat siihen tiivisteen keskelle et sais sen jämptimmäks?
   
 3. EddieT101

  EddieT101 Gearhead

  Kyllä sen tiukka kuuluisi olla. Onko varmasti ihan pohjassa? se ihan loksahtaa painalleen kun uppoaa.. sipase atffää tiivisteeseen ja sitten painat ja pyörittelet sitä kunnes se menee.. huomaat kyllä millon se on pohjassa.

  Ja juu sen pitäs olla liki kiinni koneistossa :odroll:
   
 4. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Silloin kun filtteri on paikallaan niin se ei millään pysty tippumaan yhtään mihinkään. Filsua on kahta mallia ja kahdella eri tiivistystavalla. Vanhassa on pelkkä O-rengas joka on ihan riittävä jos se vaan siellä on. Siihen oranssiin ei voi lisätä mitään ja on melko harvinaista että se löystyisi jostain syystä.
   
 5. masa5

  masa5 1st gear

  Kiitokset. homma selvisi, ei ollut tiiviste rengas siellä aivan pohjassa, luulin, että se menee sinne filtterin kaulan mukana, mutta sehän pitää painaa irrallaan jollain hylsyllä tms. paikalleen.. pitäisi vähän ajatella ennenkun alkaa sähläämään :oops: Sitä en tiedä miksi vanha suodatin oli tippunut.
   

Kerro tästä muillekin!