The Hurriganes Cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja twincam6, 19.9.2019.

  1. twincam6

    twincam6 3rd gear

    The HURRIGANES CRUISING

    12.10 2019 La Helsingissä klo: 19:30. Cruising on kunnianosoitus Suomen kaikkien aikojen kovimmalle Rock`n Roll bändille ja tienraivaajalle.
    Amerikanraudat olivat heidän tavaramerkkinsä!


    Hurriganes will live forever !!! Tötteröt höpisemään ja kasit jytisemään!!!

    Kaikille cruisaileville Hurriganes faneille tarkoitettu letka ajo, cruising starttaa Etelä Haagasta Ganes mestoilta Etelä Haagan Shelliltä(huoltopiha). Mukaan voi tietysti tulla muullakin pelillä kuin Jenkillä vaikkapa muulla harrasteautolla tai prätkällä, asenne on tärkeintä.

    Shellillä klo:19:30-20. Klo 20:10 käydään järjestäytymään jonoon Vanhan Vihdin tien varteen Shellin viereen. Liikkeelle lähtö klo: 20:15 ja ajetaan Albertin ja myöhemmin myös Hurriganesin kantapaikan Hokin (Nyk. Mr.Lau) ohi jää vasemmalle, suoraan Vanhalle Turun maantielle jossa vasemmalle jää Albertin 60-luvun ajan kotitalo, josta vas.Kauppalantielle jonka varrella vasemmalla Ganesin kamavarastotalli, sekä Hande Mertanen asui. Ympyrästä 1. oik. Tunnelitielle joka jatkuu Ilkantienä. Liikenneympyrästä suoraan Aino Actentie josta käännytään oik. Tolarintielle jossa Cisse nuoruutensa asui. Käännytään oik.Ohjaajantielle josta oik. Näyttelijäntielle, kohta vasemmalle jää Pohjois Haagan Yhteis-skole, jossa Hurriganes veti ekan keikkansa!. Käännytään vas. Aino Actentielle, liikenneympyrästä 1.eli oik.Eliel Saarisentielle. Saavutaan Haagan liikenneympyrään josta 4.ulos Vihdintielle oikeaa kaistaa ja käännytään oik. Korppaanmäentielle. Siitä jatketaan sporareittiä ohi oikealle jäävien Albertin treenitallien ja käännytään vasemmalle Kytösuontielle ja ajetaan sen päähän Etelä Haagan Unionin sijoille, mistä Hurriganesin bussi aina 70 – luvulla starttasi keikkareissuille. Etskun Unkan sijoilla spaddun mittainen pitstop, tästä käännytään vas. Korppaalle ja käännytään Ruskiksen Alepalta vas. Manskulle. Tästä jatketaan Hämeenlinnan väylää Martsarin kohdalle, josta Hesburgerin kohdalta rampista oik. ja oik. Martinlaaksontietä liikenneympyrästä edelleen suoraan josta oik. Kivivuorentie 4 ja saavutaan Ravintola Jyväseen kuuntelemaan Texas Oilin jämäkkää Ganesmusaa eikä mitään piipitystä . Keikalle vapaa pääsy. Ajellaan autot samaan paikkaan.

    REMULLA eli Kuninkaalla on painava puheenvuoro Hurriganesia koskien forever. Hurriganesjengi on aina skulannut Remun kapuloiden mukaan, eikä tämäkään tsydeemi tee asiaan poikkeusta. 12.10 LAUANTAINA tulee Ganesia sitten tuutin täydeltä kaikissa muodoissa! Joten lähdemme Marzarista jatkamaan Cruisea 21:30 kohti Konepaja salia Aleksiskivenkatu 17:taan REMUN yllätys keikalle, siellä näyttäisi parkkitilaa olevan kyllä. Remun keikan ilmoitettu showtime 21:30, voinee viivästyä, eli hyvin ehditään mestoille (Kaikki halukkaat lähtevät)

    Voi jäädä tietysti myös Texas Oilin keikan kokonaan kuuntelemaan.

    Reitti menee: Kivivuorentie josta vas. Martinlaaksontie rampista oik. Hämeenlinnanväylä josta vas. Ruskeasuon risteyksestä Hakamäentielle. Käännytään Hartwallin jälkeen oik. Ratapihantie, Pasilassa Lidlin jälkeen vas. Aleksiskivenkatu, josta vas. Aleksiskiven katu 17. (Kyseessä ei ole virallinen järjestetty tapahtuma, vaan jokainen saapuu paikalle ja ajaa omana yksilönään noudattaen hyvää ja turvallista liikenne yms käyttäytymistä. (Ganesmestojen kohdalla Haagassa hiljennetään vauhtia) J HUOM: Säävaraus, jolloin Cruise toteutetaan keväällä- 20. La päivällä infotaan Facessa ja OD:lla jos keli sateinen..
     
    Muokattu: 19.9.2019
    arskazone tykkää tästä.
  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

  3. twincam6

    twincam6 3rd gear

    Nostetaan tätä ylemmäs kun tämän viikon lauantaina.

    Sovittiin alustavasti että pieni sade ei haittaa kun on niin hyvät
    oheistapahtumat ja varmastikin viimeisiä Cruisingeja tänä vuonna.
    Vehkeet voi sitten pestä sunnuntaina, tai lauantain ja sunnuntain
    välisenä yönä :)
    Toistaiseksi kuitenkin la illaksi sateetonta
    lupailee
     
  4. oolanti

    oolanti Gearhead

    No, onko vai ei cruising tänään? ;)
     
  5. twincam6

    twincam6 3rd gear

    Jep Kyllä Cruisataan, eikun 19:30 mestoille.
     
  6. oolanti

    oolanti Gearhead

    Sounds great! Ja ilmoitetaan tässä yhteydessä, että "turkulaiset" ovat sitten liilkeellä legendaarisella Beavers-Oldsilla :) (AAN-442) Ramullekin vois ilmoittaa, että vanha "keikkakärry" olis sitten nähtävillä keikkapaikan parkkiksella, jotta tervetuloa turisemaan... ;)

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159406671415307&id=127597035306
     
    PilsnerBil ja twincam6 tykkäävät tästä.
  7. julmajari

    julmajari Gearhead

    onko joku muukin kun beaver menossa?
     
  8. twincam6

    twincam6 3rd gear

    Hieno homma, pisteet tästä Turkulaisille!
    Jutellaan paikan päällä lisää!!!
     
  9. fmila

    fmila Gearhead

    Tullaan mukaan Ponzolla

    t. AM & SH
     
  10. janiluo

    janiluo Gearhead

     
  11. twincam6

    twincam6 3rd gear

    Kiitokset kaikille osallistujille . Jengiä tuli sen kolmisenkymmentä autoa, ahdasta välillä Ganes pitstopeilla. Kaikki mestat ajettiin läpi ja lopuksi Remun keikalle Vallilaan jonne päästiin 1/2 lipun hinnalla. Jatkoa seurannee yleisön pyynnöstä
     
    juko7, arskazone ja matti R tykkäävät tästä.
  12. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Kuvei kummiska missä?
     
  13. twincam6

    twincam6 3rd gear

    Kuvia ja videon pätkiäkin löytyy Facebookin Stadin Cruising, Vantaan Cruising, United Cruisers, Hurriganes, Remu & Hurriganes eilen ja tänään sivuilta. Omat kuvat nyt ei kovin häpösiä ole kun kännykällä vaan räpsin, ja oli siinä muuta aktiviteettia. Tänne on kuvien liittäminen melko hankalaa
     
    juko7 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!