thunderbird 1967

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Aatu, 6.9.2008.

  1. Aatu

    Aatu 3rd gear

    Tuli ostettua kyseinen kärry, joten nyt olis paljon kysymyksiä...

    Mistä päin lämppärin moottoriin helpoiten pääsis käsiksi? Konehuoneesta yritin pultteja etsiskellä... Ilmeisesti siipi irti. Onko kellään myydä ikkunannostimen veivejä? Rikoin heti toisen.. :soosoo: Kaikki kyseisen mallin omistajat ilmoittautukoot! Päästää jakamaan huolia ja murheitä. :rotfl:

    PS. täytyy liittyä kerhoon 8)
     
  2. slitre

    slitre 1st gear

    ööööhhh, jos oikein väärin muistan...ettei se moottori nyt ole siellä oikean puolen lokarin alla, siis kun kurkit konehuoneen puolelta...jos ei näy sieltä mitään siihen viittaavaa, niin sitten etsimään ohjaamon puolelta...


    Joo pikainen tutkinta kirjaan nimeltä 1967 ford car line preliminary shop manual joudut menemään ohjaamon puolelta sitä etsimään, kojetaulua joutuu kai purkamaan apumiehen puolelta(?)
     
  3. Aatu

    Aatu 3rd gear

    Okei.. Kiitoksia! Nyt lakkas pitkät valot toimimasta. Onko sen jalkakaitkaisian jälkeen rele? Vika täytyy olla kytkimessa tai sitten molemmat polttimet palo samaan aikaan auton ollessa parkissa... :eek: :lol:


    PS. aivan mahtava kärry muuten. :wink:
     
  4. testaaja

    testaaja Gearhead

  5. Vanbird

    Vanbird 1st gear

    Niin, tämä on se suomiauto ilmeisesti? täytyypi kotona kurkata omasta miten noi lämppärirompeet on paikallansa..Itselläni saman vuoden pirssi. täytyypi käydä kurkkaamassa sun omaasi joskus, kun kerran pohjojanmaalla ilmeisesti asustelet. Varaosalinkkejä löytyisi tollasia:
    http://www.motors.ebay.com
    hakusanaksi kannattaa laitaa esim 1967 thunderbird /parst/accessories. eli toi on ebayn huutokauppa, tuurilla löytää uutta ja käytettyä varaosaa.
    uutta osaa ulkomailta toimittaa tollanen kuin
    http://www.rockauto.com/
    Nuo tietty vaativat Visa-kortin ja mielellään PayPal tilin.
    Onnea sun 1967 Ukkoslinnulle..On hyviä ajaa!
     

Kerro tästä muillekin!