Tie ei vienyt johtokuntaan..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja maverick, 12.10.2014.

  1. maverick

    maverick Gearhead

    ......
     
  2. 1/4mile

    1/4mile 1st gear

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    No sullahan ne visiot on. Ihan ekana, pudotuspäivänä ei todellakaan varsinkaan EM:ssä tarvita yhtään potentiaalista tai ei rasvaajaa jotta aikataulut pysyy. Se kisa on EM luokille varattu. Toisekseen, sunnuntaina finaalien jälkeen ajelu on toimitsijoiden mielestä varmaan tosi kiinnostavaa, viikko tehty duunia ja sit viel sunnuntaina pitäis finaalien jälkeen jäädä käkkimään jotain diipadaapa luokkia, siinävaiheessa on korkea aika alkaa purkaa rataa et pääsis ees aamuyöks himaan. Olet näköjään tyypillinen minäminä kilpailija jolla ei ole hajuakaan mitä esim toimitsijat talkootyönä teidän kilpailijoiden eteen tekee. Toivon todellakin että jos johtokuntaan uusia jäseniä tulee niin olisivat toimitsijoita, ei kilpailijoita.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    Jaa että SM ryhmät on diipadaapaluokkia :rotfl: .
     
  4. Zege

    Zege 3rd gear

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    Pisteitä Juholle avoimesta esille tulosta julkisella foorumilla, jota lukee ja kommetoi monet joilla ei ole mitään tekemistä FHRA:n kanssa.

    Ehkä pientä palautetta tästä kommentista ”En viiti edes asiaa enempää tässä perustella, kun kaikki jotka vähänkin ymmärtää asiaa niin sen tajuaa!”

    Eikös tuollainen luo helposti perusteita sille mistä toimintaa nytkin paljon arvostellaan? Eli ei tarvitse selitellä. Jos et tajua niin olet tyhmä ja siitä ei FHRA tai sen johtoryhmä voi ottaa vastuuta :lol:

    Ei kovin avointa ja rakentavaa kenties? Ei ehkä muutosta nykytilaan odotettavissa?

    Edelleen ihan positiivinen avaus josta on (kuten jo näemme) myös toisenlainen perusteltu näkemys. Jossa myös vähän turhan henkilökohtaisuuksiin menevää äänensävyä...

    Mielipiteiden ja näkemysten esittäminen olisi kaiken kaikkiaan FHRA:lle varmasti todella hyväksi. Vielä kun jokaista mielipidettä ei koettaisin hyökkäykseksi "eri ryhmään" kuuvaa kohtaa, niin tästä voisi vaikka vielä tulla jotain :D
     
  5. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    Ennen kuin ehdottelee hirveitä uudistuksia niin kannattaa tulla toimitsiaks vaikka pariin kisaan niin että tulee ekana radalle ja lähtee viimeisenä toimitsiat tekee talkoilla kisoja muille ja saavat palkaks ruuan ja yöpymis paikan jos nyt maverik satut pääseen johtikseen niin voisit vaikka ekaks luvata että teet kaikkesi että joka kisassa on tarpeeksi toimitsioita niin katsotaan sitten miten suhtaudutaan lisätöihin.Se miks ei ole enemmän tapahtumia on kyllä aivan johtiksen asiaa varmaan syy siihen on RAHA :lol:
     
  6. pile

    pile Gearhead

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    kyllä maverikin puheessa on järkeäkin. miksi järjestetään iso tapahtuma jos ei autoja päästetä radalle ajamaan.Toki mäkin aattelen kuljettajan näkökulmasta asiaa.
    Mutta mietin myös asiaa siltä kantilta että kun olen katsomossa(jossa olen myös ollut) kyllä tyhjää rataa on vittumainen katsella. Jos autot ajaisi koko ajan niin katsojat viihtyy huomattavasti paremmin ,kun tuntevat saavansa rahoilleen vastinetta tulevat myös uudelleen seuraaviin kisoihin.
     
  7. maverick

    maverick Gearhead

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    Kyllä mun mielestä kannattaa uusia ehdotuksia ehdotella ja pyritetään yhdessä miettiä mitkä ehdotukset on hyviä ja toteutetaan ne YHDESSÄ! Toimitsijoille kaikki kiitos, ilman teitä ei kisoja myöskään ole.
    Tänä päivänä on varmasti vaikea saada hyviä toimitsijoita ainakaan lisää, mutta siihen kuiteskin pakko pyrkiä että niitä saataisiin. Nyt on tosiaan kyse 5-6 kisasta kaudessa, eli aika vähästä ainakin kuskejen mielestä jotka käyttävät tähän harrastukseen vuodessa jokaisen päivän ja useasti yönkin. Kaikkein tärkein pointti tämän kaiken sanan helinän ympärillä on, Jos Johtokunta, Toimitsijat, Tiimit yms vetäis yhteenhiileen niin meillä olis Helvetin hienot Kähinät! Eikä aina vaan kinattais ja väännettäis..

    t. Juho
     
  8. mafo

    mafo 3rd gear

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    Kerrankin olen Juhon kanssa samaa mieltä jostain :rotfl:
     
  9. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    Sotketaan asiaa moniko viitsii lähteä talkoille vaan "parin vedon" vuoksi
    Jos tiedossa koko viikonlopun täyteinen homma niin voi olla kiinnostustakin lähteä

    Ite jos talkoolaiseksi lähtisin niin ei pahemmin kiinnosta pe-la puoli päivää ja su aamupäivästä kotiin
    (tän käsityksen teksteistä sain)
    Ja jos jollain on raskasta tai pitkä matka ja ma aamusta töihin niin vois sitäkin sumplia et ne joilla on tarvetta pääsee lähtemään ihmisten ajoissa tai sit pitää miettiä et lähteekö lainkaan
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    Kisapäivinä toimitsijoiden hommat ei ala silloin kun aletaan ajamaan vaan jopa paria tuntia aikaisemmin. Samoin ajoajan päättymisen jälkeen riittää touhua yhdestä kahteen tuntiin. Sunnuntaina kisat usein päättyvät neljän viiden haarukoissa, jonka jälkeen toimitsijoilla on vielä edessä isot pakkaus- ja siivousurakat ennen kotiin lähtöä. Yleensä kaikki kilpailijat ovat ehtineet poistua varikolta, kun toimitsijat saavat hommansa valmiiksi. Ei noita päiviä tee hirveästi mieli enää pidentää siitä, mitä ne nyt ovat.
     
  11. hantta

    hantta Double Gearhead

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    Katsojan kanta: Mitä enemmän säpinää radalla, sitä enemmän katsojia. Katsoja maksaa! Suurin osa katsojista tulee katsomaan huimia kiihdytyksiä, vaarallisia tilanteita, savua ja kokemaan kovia aikoja, eikä tavis mieti ukkojen pisteitä, ne selviää kauden lopussa.

    Hantta, katsoja vuodesta -76
     
  12. josu

    josu Gearhead

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte


    Totta Töriset
     
  13. 1/4mile

    1/4mile 1st gear

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    Eipä toimitsijat sinne lähde vetojen lukuja laskemaan vaan rakkaudesta lajiin,mutta esim EM kisat ajetaan EM luokkien ehdoilla. Ihan oikeasti sinne mennään hyvää kisaa tekemään kellonajoista huolimatta (esim kesän EM kisan kumitukset ja liimaukset melkein24/24)
    Mitä tulee diipadaapa luokkiin tarkoittaa et EM on EM ,ne on pääosassa ja sitä kisaa on valmisteltu viikko tai kaksi ja ihan oikeesti jengistä on finaaleihin mennessä otettu kaikki irti ja silloin ansaitsevat purkaa radan heti finaalien jälkeen ilman mitään muuta.Niin ja suurin osa toimitsijoista asuu pitkällä radasta,mut kaikki jää tekemään homman loppuun jo pelkästään lojaalisuudesta.
    Jos todellakin lähtisit talkoolaiseksi ja tekisit kaiken sen mitä muutki, vois sunkin ajatusmaailma muuttua.
     
  14. silverfish

    silverfish 1st gear

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    Niin, en kyllä usko että katsomossa olis kovinkaan monta katsojaa finaalivetojen jälkeen. Ketä enää niiden näkemisen jälkeen kiinnostaa niinsanotut pikkuluokat? Katsojatkin on jo siinä vaiheessa ollu pitkän ja (yleensä) helteisen päivän ulkona, ja haluavat päästä kotiin. Ja niitä isoja koneitahan he tulevat katsomaan.
    Toki olis kovin mukavaa jos kilpailijat ja toimitsijat toimis sulassa sovussa keskenään ilman kinaamista, mut ei ne kilpailijat ole ainoita jotka lajille uhraavat aikaansa. Kyllähän toimitsijat saa kiitosta työstään, mut se olis jo paskanjauhantaa jos väittäis että toimitsijoita kunnioitettais. Kovin tylyjä osaavat kilpailijat olla, eikä se yhtään helpota työntekoa, tai tee työympäristöstä rennompaa, mitä me kaikki varmaan haluttais. Eikö?
     
  15. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    Ihan vaan huomiona joitakin pikkukaupunkien pikkukisoja jenkeissä katsomosta seuranneena, että varsinkin pe-la ajetaan kisaa usein ihan yömyöhään. Sikäli mielekästä että kun radalle on kerran raahautuneet niin kuskit, toimitsijat kuin yleisökin, niin ajetaan sit kanssa, ja viikonloppu kumminkin kyseessä. Tunnelmakin on ihan eri. Sunnuntaina onkin sit pillit pussissa herkästi jo viimeistään neljältä. Usein on jotain show meininkiä jotta saatais enemmän ihmisiä katsomoon, siitähän ne rahat tulee. Tosiaan tämmöstä tavista ei kenenkään pisteet kiinnosta, eikä oikestaan kuka voittaa edes sinä viikonloppuna.
     
  16. pinola

    pinola Gearhead

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    Meillä Suomessa joudutaan valitettavasti menemään meluaikojen puitteissa hyvin pitkälti. Myöskään kun kisat on päivältä ohi, ei kaikki ole siinä vaan rataakin ja laitteita pitää huoltaa seuraavaa päivää varten aamukasteet ym huomioon ottaen.
     
  17. pas2

    pas2 Gearhead

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    Hep. Voisin kuvitella saapuvani paikalle siinä kohtaa, ei ole ikinä kisoissa varsinaisesti kiinnostanu muut kun katuautot. Silloin kun olin EM:ää kerran katsomassa, niin kovin tyhjä rata oli ja paljon odottelua. Tylsää.
    Alastaron ekat testipäivät oli joskus kevään merkki, ja siellä käytiin. Mahtavaa oli kulkea varikon läpi kun toisella puolella vinkui kisaprätkät ja toisaalla rähisi viritetyt kasit. Jännittäviä laitteita paljon.
    Tuskinpa siltikään jaksan fhra-n kisoihin vaivautua, eli ajatelmani voi unohtaa.
     
  18. Zege

    Zege 3rd gear

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    Mikä saisi tulemaan kisoihin paikalle?
     
  19. C-barge

    C-barge Gearhead

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte

    Hyviä kysymyksiä. Ja lisäkysymyksenä vois esittää et mikä sais kilpailijat kisoihin paikalle. Kalustoo meinaan täs maassa riittää, suurin osa vaan pölyttyy talleissa.
    Mun mielestä kummankin johtokuntaehdokkaan mielipiteet ansaitsisivat tulla johtokunnassa kuulluksi.
     
  20. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Re: Tie vie Fhra:aan johtokuntaan vai viekö? Te sen päätätte


    Ite en ainakaan ole kiinnostunut "ammattimaisista" kisailijoista, mut sellaisia jokaisen kaveriporukan budjetilla rakennettuja vois olla kiinnostusta tullakkin kattomaan

    Esimerkkinä vois käyttää sitä kriminal cruisingin? kiihdytys tapahtumaa väkeä kun pipoa kun oli kiinnostavaa kalustoa
     

Kerro tästä muillekin!