Tiedot Jenkkisi polttimoista haettavissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja kai.moller, 24.4.2007.

  1. kai.moller

    kai.moller 1st gear

    Morjensta

    Törmäsin Eldoni ja MK IV:ni kanssa seuraavaan ongelmaan:
    palaneiden lamppujen teho oli arvoitus. Niissä oli vaan koodi, mutta ei tehoa. Ja käsikirjoissa oli tuo samainen koodi. Shop Manual:ssa oli tehot muussa yksikössä kuin Watti. Molemmilla valmistajilla oli samoja polttimokoodeja ja ne viittasivat 'General Eletric' -jättiyritykseen.

    No, sieltähän homma purkaantui. Oheisessa linkissä voi valita auton vuosimallin, merkin ja mallin. Toi tyrkylle oikeat polttimot (Eldo/Mk IV):

    http://genet.gelighting.com/LightProduc ... GORY=Lamps

    Ja löytyy polttimoiden kuvat sekä muutkin tekniset tiedot.
     
  2. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Katos ja kiitos vaan, tuollepa onkin käyttöä.

    Ei vaan ollut ilmastointilaitteen paneelin polttimoita erikseen listattu. On vähän hakusassa -74 Torinon wattimäärä niihin paneelivalon polttimoihin, niitä on paraatipuolen takana 2 erilaista muistaakseni piilossa...
     

Kerro tästä muillekin!