Tienkäyttömaksu -idioottien keksintö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ohc205, 14.12.2012.

  1. eilhik

    eilhik Double Gearhead


    "Linnoissa" ketkäpä ne vuosittain parhaimmat metallit:wc: saa ? yllätys ilmeisesti.
     
  2. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Niin kyllähän se näin menee että sinä ja minä ja kaikki Suomalaiset maksetaan noi herrojen risteilyt ja kaikki muut sähläykset kuten väärät päätökset.
    Ja näistä johtuen me kaikki olemme jo yli 19,423€ velkaa, siis juuri sinä olet velkaa yli 19,423€ mutta niin olen minäkin ja mitä me teemme purnaamme vain keskenämme emmekä nouse kapinaan, sellainen on Suomalainen.
    http://www.velkakello.fi/
     
    esmi ja sectoid tykkäävät tästä.
  3. sectoid

    sectoid Gearhead

    En ole numeroita tai rahavirtoja tutkinut, mutta ne rahat jotka autoilijoilta kerätään, taitavat mennä johonkin muuhun kuin teiden ylläpitämiseen. Korjausvelkaa käytetään tässäkin taas käsitteenä. Koko korjausvelkaa ei edes olisi, mikäli rahat ohjattaisiin sinne mihin ne kuuluvat.

    Uusi sota taitaisi tehdä hyvää tälle kansalle. Sen jälkeen pitäisi keskittyä olennaiseen, eikä downshiftaaja tilahousut makoilisi kotonaan muiden laskuun. Ei siitä paljoa ole aikaa kun jokaisen piti tehdä töitä elääkseen. Nykyään osa ajattelee olevansa liian kauniita työelämään, ja osa ei löydä töitä millään. Pitkänäköistä toimintaa ottaa samaan soppaan sitten vielä ulkopuolelta mukaan porukkaa, joka ei työllisty ikinä. Totaalireset olisi aika tehdä.
     
    eilhik tykkää tästä.
  4. -rautis-

    -rautis- Gearhead

    jos 8:sta miljardista 1,7 miljardia menee teihin,niin kyllä se erotus menee
    päätöstentekoon,eikä riitäkään.
     
  5. valpas

    valpas Gearhead

    Oliskohan jossain tarkkaa selontekoa verorahoista, mihin ne menee?
    Ensten semmonen karkeajako, ja sitten ihan yksityiskohtainen.
     
  6. pantera

    pantera Double Gearhead

  7. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Hesarissa oli muutama viikko takaperin aukeaman kokoinen kuva missä oli eripaksuisilla viivoilla kuvattu valtion tämän vuoden budjetin rahavirtoja. Oli ihan mielenkiintoinen ja havainnollinen esitys. Mutta eihän sellaista vihervassareiden propagandalehteä kenenkään pidä lukea.

    Edit: Tuollainen on nähtävillä: http://dynamic.hs.fi/2015/budget2016/
    Laatikoita kun klikkailee, niin avautuu aina seuraava porras.
     
  8. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Kannattaa huomioida että yli puolet tästä paljon puhutusta puolentoistamiljardin korjausvelasta kohdistuu rautateihin, joten tieväylät saataisiin aika helposti kuntoon ilman mitään lisähimmeleitä mikäli poliittista tahtoa asialle vaan löytyis
     
  9. valpas

    valpas Gearhead

    Tuloissa oli semmonen liki 20000M€:n tyhjä ruutu? Pienimmät laatkot olivatvat miljoonissa euroissa. Ei noista tiedoista pääse kuin yleiselle tasolle.
    Sotaveteraaneja ja invaliideja on reilut 30000, 236M€. Aika paljon per nuppi saisivat, jos kaikki budjetista heille jaettaiisiin. Arvostan sotaveteraaneja ja sotainvaliideja korkealle. Sotainvaliidijärjestö on enoni mukaan hoitanut asian osaisensa paremmin, kuin veteraanit. Isänikään ei juuri mitään veteraanina saanut. Olen aina ihmetellyt, mihin jatkuvasti sinne organisaatioihin kerättävät rahat menee? Montaa sodassa ollutta ei kohta ole. Mitenkähän organisaatio ajetaan alas. Kuka saa mitäkin. Mielestäni organisaatio pitäisi purkaa jo nyt, ja omaisuus jakaa veteraaneille, ja invaliideille.
    Kotouttaminen 164M€!
    Eläkkeisiin menee aikas paljon!
    Verottamiseen ja tulliin menee kans paljon rahaa. Hölmöläisten peiton jatkaminen on kallista.
    Oli siellä kaikkea muutakin, joka ihmetytti, mutta en minä niille mitään voi yksin.....
     
  10. BigOJS

    BigOJS 3rd gear

    Minä lopetin jo vuosia sitten rahanjakamisen noihin veteraani ja sotainvalidikeräyksiin. Noilla järjestöillä jotka noita rahoja kerää on järjetön omaisuus: https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/77615-sotaveteraaneilla-kiire-jakaa-miljoonansa
    Alan antamaan rahaa noihin keräyksiin kun joka penni on ensin jaettu. Nämä keräysrahat menee nykyään todennäköisesti noiden jättimäisten organisaatioden pyörittämiseen joita on rakennettu mukamas "hyvän asian" ympärille.
     
    valpas tykkää tästä.
  11. BigOJS

    BigOJS 3rd gear

  12. valpas

    valpas Gearhead

    Tuo linkki on vuodelta 2009.
    Nyt on enää se reilu 30000. vähintään 500 poistuu joka vuosi kiihtyvällä tahdilla.
    Organisaation pyörittämiseen menee kohta enempi, kuin mitä veteraanit, ja invaliidit saa.
    Aika pienellä muistot hoidetaan. Annettas nyt eläessä niille, jotka sen avun oikeesti tarvii.
    Ei ehkä liity yhtään aiheeseen, mutta.......
     
  13. valpas

    valpas Gearhead

    Oli karua luettavaa.......
    Mihinkäs se Valtion budjetissa oleva reilu 200M€ veteraaneille menee?
    Sotaleskiä, ja jälkeläisiä olis pitäny auttaa jo ajat sitten.
    Onkohan kyseessä yksi suurista puhalluksista? Tämän teiden korjausvelan tapaan?
     
  14. BigOJS

    BigOJS 3rd gear

    Uskon että aikaa myötä nämä järjestöt on vain korruptoituneet. Niistä on tullut ihmisille työpaikkoja, usko pois että kun viimeinenkin veteraani on nukkunut pois niin noissa järjestöissä on pöhinä päällä ja tuolla kassalla tehdään jotakin "yleishyödyllistä" niin kuin sijoitustoimintaa tms.
     
  15. T.Hell

    T.Hell Gearhead

    Oliko nää järjestöt vai ketkä ajamassa rauhanturvaajille veteraanistatusta? Siinähän niille on hyvä jatkumo kerätä rahaa ja jatkaa hommia.
    Itsellä ei mitään kokemuksia turvaamisesta ole ja kaikki kunnia heille, mutta en näe sotaveteraaneja ja rauhanturvaajia läheskään samalla viivalla.

    Ja mitä tuosta kohkatusta "korjausvelasta", niin kyllä jonkun pitäisi keksiä jotain fiksumpi tapa saada lisää rahaa valtion kassaan kuin vaan lisää lypsää autoilijoilta. Noilla päättäjillä on vaan niin hiton paha tapa koittaa korjata asiat heti seuraavalle vuodelle, eikä yhtään mitään pitkäjänteisempää.
    Ovat olevinaan niin hiton fiksua porukkaa, mutta kyllä siellä vaan tyhmyys tiivistyy...
     
  16. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Toisaalta jos veteraanijärjestöillä on sata miljoonaa ja veteraaneja jotain reilu 30 000 niin ei siitä jää kuin reilu kolme tonnia per pappa, ei sillä nyt kummoisia kuntoutuksia kustanneta. Se kyllä ihmetyttää että aletaan jo rinnastaa veteraaneihin melkein jokainen joka niihin aikoihin on elänyt, vaikka sotakokemus rajoittuisi suunnilleen siihen että olisi pikkulapsena heittänyt kävyllä kohti yli menevää pommittajaa.
     
    eilhik tykkää tästä.
  17. jenkula

    jenkula Gearhead

    On niitä uusiakin sotien veteraaneja tullut muutamia.Jatkossa tulee lisää kun suomi osallistuu maailman kahakoihin innokkaasti.
     
  18. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Se on sitten että haluuko joku jollekkin dyynin puolustajille antaa mitään?
     
  19. DD6

    DD6 Gearhead

  20. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

Kerro tästä muillekin!