Tienkäyttömaksu -idioottien keksintö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ohc205, 14.12.2012.

  1. Pora

    Pora 1st gear

    Suurin ongela on se, että porukka ei tiedä koko kansalaisaloitteesta. Jos tietoa olisi vaikka kymppiuutisissa, niin 50k olisi nopsaan täynnä.

    Mielestäni ollaan jo hyvässävauhdissa , mutta pitää vielä jaksaa. Varsinkin kun kukaan ei ole organisoinut mitään ja kaikki tekee ilman ohjausta töitä. Nyt pitäisi saada sen allekirjoittajan perhe ja suku mukaan niin tulos saavutetaan.

    Koittakaa nyt jokaikinen pitää asiaa esillä ja jaksaa vielä.
     
  2. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  3. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

  4. T.hilter

    T.hilter Gearhead

  5. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Kylläpä oli "hieno" kirjoitus. Mä kyllä jaksan ihmetellä tätä uusien autojen ihannointia. Maksavat tolkuttomasti, kesto on mitä on ja nyt vielä päästötkin on todellisuudessa suuremmat. Ainoa mikä niissä on hyvää niin kaipa ne sitten on turvallisempia vaiko sitäkään? Ja rengaspaineet osaan kyllä huolehtia ihan itse...
    Mun uusin kiesi on -99 ja liian uusi sekin.
     
  6. Porvoonlankku

    Porvoonlankku 3rd gear

    Ja tiputtavat arvoaan ensimmäisinä käyttövuosinaan aivan tolkuttomasti.

    Autojen saastuttavuuden tunnuskuvana pidetään hiilidioksidipäästöjä ja siihen vaikuttaa käytännössä vain ajoneuvon polttoaineenkulutus.
    Tämän päivän citymaasturi saattaa kuluttaa sen 15 litraa/100km ja samoihin pääsee vanhalla täysmoottorisella Amerikanvaunulla, jos se on kunnossa ja säädöt kohdallaan.
    Eli ei se vanha harrasteauto taida niin ekokatastrofi ollakaan, kuin väitetään.
     
  7. Pora

    Pora 1st gear

    Palataas taas aiheeseen: Äänet ja käytettävä aika on siinä hilkulla ja itsestään asia ei etene. Nyt pitää jalkautua ja mainostaa - etenkin kevään suurissa mp/auto tapahtumissa. Löytyisikö joltakulta pakua johon voisi teipata mainoksia kansalaisaloitteesta? Ainakin MP messut ja ACS osuu keräysajankohtaan...
     
  8. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Näin on, se on enään 107 päivää jäljellä kun aloite sulkeutuu ja se menee todella nopeasti se aika, et nyt vaan pidetään ääntä asiasta koko kevät.
    Punainen viiva on mennyt taas enemmän edelle ja johtuu suomaisten laiskuudesta, pitäs tulla nyt 283 ääntä vuorokaudessa et tavoite toteutuis ja tästä linkistä näemme et himmeetä on.

    http://parlamentti.net/evrk.html
     
  9. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Nyt pitäisi se Facebook-ryhmä saada aluille. Ryhmän perustaakseen tarvii olla ilmeisesti yksi tai useampi perustaja. Joku ytimekäs nimi ryhmällä pitäis myös olla. Anyone?
     
  10. Lassard

    Lassard Gearhead

    Mites nimien keruu ACS:ssä? Siihen jos saa 5-10 äijää päivystämään ja pyytämään nimenkirjoitusta niin saattaa tulla nimiä aika kohtuullisesti. FHRA haloo?
     
  11. Naxu

    Naxu Double Gearhead

    samoin tre hot rod & rock shown yhteyteen. Mikäli FHRA ei ota kantaa, niin miten onnistuisi nimien keruu pääovien yhteydessä? Itse olen jompaankumpaan noista menossa, joten olen valmis osallistumaan nimien keräykseen.
     
  12. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Johan se kertaalleen tuli jossain esille (kysytiin aloitteen perustajalta) että nimiä voi kerätä ainoastaan netissä.
     
  13. Naxu

    Naxu Double Gearhead

    Näköjään sieltä pystyy valitsemaan keräystavaksi vain verkkopalvelunkin. Siinä tapauksessa aloitteelle vain pitäisi saada vielä mahdollisimman paljon näkyvyyttä.
     
  14. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Mahtaako ko. näyttelyiden järjestäjät seurata tätä.Jos heihin yhteyden saisi ja he ystävällisesti järjestäisivät ständin tai jonkun vastaavan keräyspisteen,sitten tarvittaisiin enää joitain ystävällisiä sieluja läppärin ja mokkulan kanssa paikalle???
    Voisi vaikka toimia??

    Tuossa Kyllönen kaks vuotta sitten:
    http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288443528741.html
    Alkaa kyllästyttää tämän Käteisenkin naama
    http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288644238599.html
    Näistä pitäs päästä jo pikkuhiljaa eroon,ei riitä yks eikä kaks kertaa kun ovat valehdelleet suoraan päin naamaa.Prkl venkulat!!!
     
  15. Pora

    Pora 1st gear

    No niin näköjään olikin :cry: Sitäkö ei sitten voi muuttaa jälkikäteen samoinkuin sitä taloudellista tukea ei voi muuttaa?!

    No näkyvyys on ainut pelastus. Laittakaa jokainen paikallislehteen yleisönosastolle kirjoitus kansalaisaloitteesta, ja jokainen kynnellekykenevä voisi tosiaan mennä tapahtumien portille nasevan mainoksen kanssa! Tämä tarvitsisi jonkinlaista organisointia, kuka jakelisi käskyjä?

    Laitoin palautetta autoliittoonkin, että lähettäisivät jäsenille sähköpostia kansalaisaloitteesta. Uusimmassa Moottorissa oli aloitteesta pieni juttukin. 110000 jäsenestä ei tarvittaisi enää alle kolmannes niin homma olisi pulkassa.

    Jos täällä on muitakin jäseniä, niin laittakaa palautetta jäsensähköpostin puolesta!
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Näin oli aloitteen perustajan vastaus.
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Ihan riittää yksi henkilö perustamaan ryhmän, ei tarvii useampaa.
     
  18. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Yritetty on, mutta eivät julkaisseet. Tosiaan tuo tabletin kanssa nimien kerääminen voisi toimia, ei varmaan likikään kaikki kaikki niin halua osallistua, mutta aina joku. Ja loput käy sitten kotona kirjaamassa.

    Pystyykö muuten kotikonstein tekemään esim. johonkin julisteeseen sellaisen QR-koodin joka veisi aloitteen nettisivulle? Tapahtumissa aloitetta puffaavat voisivat vain pyyttää ottamaan kuvan koodista ja kuittaamaan sitten aloitteen.
     
  19. sectoid

    sectoid Gearhead

  20. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

Kerro tästä muillekin!