TIERP EM 20-23.8.2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja BBC, 13.8.2015.

  1. BBC

    BBC Guest

    Jokohan Tierp kisaa voi alkaa "hehkuttamaan". Voi melkein sanoa että on vuoden pääkilpailu Euroopassa, jos ei sada pois.

    330tiimiä ilmoittautunut ja jos vähänkin peilaa radan kuntoa edelliseen kisaan tai viimevuoden Elokuun kisaan niin ennätyksiä ajetaan ja paljon.

    En löytänyt listoilta kahta autoa, joita olisin mielellään radalla nähnyt Tierpissä. Kalliomäen Hape Pro Stockissa ja Kalle Supralla, mihin ryhmään hän olisi sillä osallistunutkin. Nämä molemmat ovat olleet hyvässä nousussa tänä vuonna ja satsaukset ovat tulleet toteen.

    ah
     
  2. 383

    383 Gearhead

    Menossa toivotaan hyviä kelejä !!
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Hienosti on suomalaisia mukana esim.Pro Street 7 kpl!
     
  4. kapav

    kapav 3rd gear

    kyllä saa alkaa hehkuttaa. Suomalais osaanotto on kautta linjan hyvä. Nuot BBC:n mainitsemat kaks herraa olisin kans mielelläni nähnyt. On sitä meilläkin haastetta, ehkä viimeinen kerta piestä Lindberg bros radalla Euroopassa jos vaihtavat ProModiin.
     
  5. kapav

    kapav 3rd gear

    sääennuste lupaa ainakin mukavaa keliä koko viikonlopuksi.
     
  6. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

    332 kilpailijaa... on kyllä paljon nähtävää.. sinne vaan kaikki kynnelle kykenevät heiluttamaan Suomen lippuja!
     
  7. BBC

    BBC Guest

    Se menee vähän näin että mulle pitäs maksaa 500euroa että menen motoparkkiin katsomaan kisoja.

    Maksaa 500euroa kun käyn 2pvä katsomassa kisoja tierpissä ja teen sen mielellään, nytkin.



    Eikä ole edes kallista tuo Ruotsin reissaaminen, toki lippujen hinnat kisapaikaille maksaa aika paljon, mutta kunnon katsomot. Eikä voi pitää kalliina reissuna.

    (140e laivat meno paluu yölaivoilla sis.hytin ja auton, liput 120e, bensaan 120e, ruokaan loput).

    Ah
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    Hehheh, en oo käyny kertaakaan Tierpissä enkä muuten edes Mantorpissa kattomassa kisoja. Ehkä viel joku vuos....
     
  9. BBC

    BBC Guest

    Ajaminen onkin erijuttu. Kyllä motoparkissakin voisi ajaa kisaa, ratahan on hyvä, mutta kyllä pitää olla mielikuvitus kohdallaan , jos sinne menee pusikkoon kököttämään,...

    A
     
  10. nova 76

    nova 76 2nd gear

    Ei tarvii missään pusikossa kököttää, mutta miten motoparkin sm liittyy tierpin em kisoihin?
     
  11. BBC

    BBC Guest

    Siinäpä sulla on miettimistä.

    Eihän siellä pusikkoa ole, komia nurmikenttä ja kaikki palvelut vieressä.
     
  12. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Eipä sitä sitten kannata käydä edes alastaron kisoissa, kun sielläkin joutuu pusikossa kököttään eli kaikki vaan tierppiin
     
  13. kapav

    kapav 3rd gear

    BBC:n poitti onkin juuri siinä et SM-sarjassa ei oo yleisölle mielenkiintoo. Ainut vetovoimanen luokka mitä normijannu ymmärtää on SPS.
    Toivottavasti finaaleissa on testaajia.
     
  14. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Aulis, se on ihan sama mihin oot valmis, voit maksaa tonnin vaikka himassa istumisesta. Tuollainen ylimielinen asenne vaan ei palvele ketään, ei kuskeja, ei katsojia Suomessa.

    Josko sit palattaisiin kehumaan Tierpin osallistujamääriä, hyvää pitoa, mahtavaa yleisöä. Samalla dissaamatta muita kilpailuja...
     
  15. GS

    GS Gearhead

    Suomessa katsoja on kiihdytyskisojen järjestäjien näkökulmasta pelkkä riesa, joten mitäpä sille edes istumapaikkoja...ettei vain alkaisi viihtymään ja tulisi istumaan toisenakin viikonloppuna?
    On se aika noloa katsoa Suomen FIA EM-osakilpailuakin kun 90% katsojista kököttää maassa, pesvako täynnä hiekkaa. Taitaa jokkiskisat paikka paikoin tarjota katsojille paremmat oltavat?
    Jenkilässä katsoja on kuitenkin aina kuningas joka ”leiriytyy” istumapaikoille, eli tulee viihtymään.
    Täällä kehdataan mahdollisesta istumapaikasta pyytää vielä extraa ja ”rupusakki” saa seisoskella ja istua hiekassa.
     
  16. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Olisko sulla valmiudet kattaa koko rinne istumapaikoilla?

    Ehkä on jotain tekemistä rahalla?
     
  17. Kerpo

    Kerpo 3rd gear

    Tuskin sillä 42 Eurolla (Alastaro) pääsee Ruotsissakaan lauantaina sen paremmille paikoille? Jotain epäonnistuneesta hinnoittelusta kertoo kyllä se, että kovin tyhjältä näytti Alastaron istumakatsomo lauantainakin.
     
  18. BBC

    BBC Guest

    Mikkis on oikeassa, kotona istuminen on kallista. Eikö se ole niin että sitä saa mitä tilaa?

    Aina vertaillaan kisapaikkoja, ratoja,... me persaukiset joilla ei ole vara ajaa kilpaa voidaan hyvin vertailla niitä olosuhteita minkä takia tullaan kisapaikalle. Lippujen hinnat, ravintolapalvelut, wc:t, näkyvyys radalla, istumapaikat, parkkipaikat, hotellien läheisyys jne.

    Onneksi on sentään vara vielä käydä katsomassa 1-2pvä Alastarolla, pari kisaa Ruotsissa ja jossain kauempana ja onneksi saa itse valita mihin menee katsomaan ja ketä kannattaa järjestäjistä ja kuskeista.

    Edelliseen kirjoitukseen: 42eurolla ei pääse Tierpissä mihinkään, mutta se on reilua että kun maksat sen +-500kr lipun niin saat istua missä haluat ja näet radalle joka paikasta.

    Aulis

    Ei se IKL ihan huono homma ollut vaikka paljon lahtasivat punaisia. Nyt saa sentään valita jopa mitä kisoja katsoo ja minne menee

    Mikkis voi avata motoparkille oman otsikon ja hehkutetaan siellä kunnolla kaikkea, lupaan olla mukana positiivisella mielellä.
     
  19. Jarkko E.

    Jarkko E. 1st gear

    Ensimmäistä kertaa Tierppiin matkalla. Osaako kokeneemmat kävijät antaa vinkkiä mitä kannattaisi ottaa huomioon?
     
  20. 383

    383 Gearhead


    Ei tarvii kuin jonkun istumatyynyn puupenkit on aika kovat istua 2 päivää kamera kannattaa ladata isolla muistikortilla nyt kun keli ennuste on aurinkoa niin aurinkorasva :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!