Tierp

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Harri Sassi, 18.12.2010.

 1. C-barge

  C-barge Gearhead

  Tuanoi, 250 kruunuu (28€) kokoaikalippu, kolme päivää sisältäen leiriytymisen ja parkkeerauksen. Ja osallistuminen 2750 kr (306€) sisältäen sähkön ja kuski + neljä. Meikäläisiä katsomo ja leiriytymishintoja en tiedä, mut vaikkapa finaalien osallistumismaksu on 800€ sisältäen kuski + kolme ja sähkö erikseen, ja se on vissiin ainakin kestoltaan vastaava kolmen päivän tapahtuma. Jos ei toi Auliksen juttu ollut sarkasmia, ni onkohan multa jäänyt jotain oivaltamatta?
   
 2. triniemi

  triniemi Gearhead

  Finaalikisaan jos tulis kuski + neljä ja ostaa sähköt, niin se tekee 400€ + 20€ + 20€ = 440€. Jälki-ilmoittautuneena 400€x1,3+20+20=560€. Tämä siis FHRA:n jäsenille ja ulkomailta tuleville. Tierp on näihin summiin nähden 30%-45% halvempi.

  Rahalle sain pitkään aikaan parasta vastinetta Porissa viime lauantaina. Rata oli hyvä ja erittäin tasainen, varikolla tilaa ja sain järjestäjiltä vielä muutaman ilmaisen hinauksen maalinpäästä takaisin kun meinas olla koneessa hiukan reilusti lämpöö. 35€ kuski+kolme mekaanikkoa. Autoja varmaan lähes sata ja yleisöäkin kosteasta kelistä huolimatta paljon.
   
 3. W201

  W201 3rd gear

  Toi 250 kruunuu ei käsittääkseni ole kuin päivälippun hinta ja sekin ennakkoon ostettuna, portilla 300 kruunuu, on tosin aika hämäävästi siinä etusivulla ja siitä saa käsityksen, että sisältää kaiken, mutta ei mainita , että vain yhdeksi päiväksi. Ja itse kisahan on kaksi päiväinen pe ja la.
  Sunnuntaina on "Run What You Brung" och "Tierp Summer Meet" söndag:
   
 4. Antti.K

  Antti.K Gearhead

  team

  Pakko vielä mainita että niillä team lipuilla pääsee Tierpissä ilmaiseksi istuma katsomoon.

  t,Antti
   
 5. C-barge

  C-barge Gearhead

  Päivälippu sisältää leiriytymisen? Varsin sopivaa. Vai enksmä vaan osaa ruåttii tonkaan vertaa?
   
 6. SC 285

  SC 285 1st gear

 7. C-barge

  C-barge Gearhead

  Näköjään tarttis opiskella ruåttii vähän enempi..., eli liput oli päivähintoja numeroimattomilla katsomopaikoilla ja leiriytyminen sitte erikseen 150kr.
   
 8. Putte

  Putte 1st gear

  Tämä Tierpin kisa ajetaan erikisella aikataululla, sillä se ajetaan kaksipäiväisenä perjantai-lauantaikisana. Sunnuntaina radalla tapahtuu sitten muuta.
   
 9. JuhaKuu

  JuhaKuu 3rd gear

  Elorannalla kutonen jo rohki lähellä :eek: 313,77 7,0040

  Promodeissa Lindberg Bros 391,59 5,9223 ja Gullqvist 386,27 5,9481

  Palos toisena niukalla marginaalilla +0,0037

  http://nitroz.se/ -> Resultat -> Sweden Nationals II
   
 10. BBC

  BBC Guest

  Jykä, ei se ollu sarkasmia vaan puhtaasti tietämättömyyttäni!!!
  Joku sanoi että siellä on pirun kallista ja minä uskoin. Jos hinnat nuot niin olisi luullut että suomen Super ja ET ryhmien äijät on jonossa ajamassa siellä.Varsinkin nyt kun FHRA:lla on menossa 1,5kk kestävä "ohjelman siirtoketjun mittaustauko",.... ihme homma kun on tämmöisiä välejä kisanhommissa keskellä kesää. No, semmosta se on. 9kk odotetaan ja sitten ajetaan 4-5kisaa parissa "klimpissä" ja sitten ootetaan räntäsateita,...

  Ei ole pahat leiriintymishinnat, istumapaikkahinnat TIERPISSÄ, siellä olisi nytkin pitänyt olla, mutta menee se näinkin netistä seuraamalla ja terassia maalaillen.

  Tunnen muutaman radan omistajista ja EM kisojen aikaan juteltiin heidän kuvioistaan loimaan seurahuoneella. Puhuimme niin radan omistamisen kuin rahoittamisen järjestämisestä. On se hienoa kun ruottalaasten ei tarvi kadehtia, vaan voivat tehdä todella pienellä riskillä huippujutun.

  Meillä aina luullaan että jos jollakin on jotain että se on muilta pois, mutta niinhän se ei ole ainakaan muualla maailmassa. Siellä ajatellaan että jos joku tekee jotain tai jollakin on jotain niin se tuo hyvää muillekin,...

  Meillä vaan istutaan hiekkarinteessä ja ihmetellään kun puolet tiimeistä on jossain kaukana huittisiin päin,... taitaa sponssitkin tykätä ?!

  on se ihme kun rata on toiminut kovalla pörinällä yli 20vuotta ja aika lähelle ollaan samassa pisteessä kuin ekan 2-3 toimintavuoden vuoden jälkeen,.... ei ole kannattavaa radan pyörittäminen tällä puolella vettä, mutta sveamammat saa omistuspohjan ja rahoituksen heti aivan eri lähtökohtiin ettei tarvi aina nousta suosta nollille jne.


  Aulis

  eloranta hienosti tosiaan 0,7 alle indeksin, mutta eiköhän tuo ole niin että hessu on pitänyt vielä säädöt rauhallisesti aisoissa ja seuraa tilannetta,... ei kannata henk.kohtaista kiristellä turhaan eliminaattoriin,... hieno ryhmä!
   
 11. nalle71

  nalle71 3rd gear

  Eloranta voittoon ja suhteellisen kova promod finaali kumpikin 5 puolelle
   
 12. Putte

  Putte 1st gear

  On se Tirep Arena hieno paikka jo tässä vaiheessa, vaikka paljon on vielä kesken ja tekemättä. Kokoajan homma tuntuu edistyvän ja varmasti ensi kaudella moni asia on vielä paremmin kuin nyt. Aikanaan Motoparkin ja Alastaron radat olivat Euroopassa huippuja, nyt on ruotsalaisten vuoro olla radoissa huipulla. Ensi vuonna tuolla mahdollisesti ajetaan neljä kisaa ja sen lisäksi saattaa olla muitakin tapahtumia.
   
 13. BBC

  BBC Guest

  On se varmaan, ensi kesänä pitää mennä oikein EM:t ainakin vahtaamaan paikan päälle.

  Onko muuten Putella 4s vai 5s vuosikymmen toimitsijahommissa, jos nyt semmosiksi lasketaan kuvaaminen jne?

  Aulis
   
 14. Putte

  Putte 1st gear

  Taitaa se viides vuosikymmen olla menossa.
   
 15. supo

  supo Gearhead

  Tervehdys,millä ja mistä porukat menneet Tierpiin ajamaan kisaa eli kuljetuskalusto 13m pitkä bussi ja n.4 hengen porukka.Eli mitä noin maksanut ja esim. varmasti vasta maanantaina lähtö ruotsin päästä.Jos kisat alkaa torstaina niin kyllähän siellä oltava keskiviikko iltana eli Savosta kun lähdetään niin esim.tiistai ilta laivalla helsingistä ja maanantaina tukholmasta niin ollaankin oltu viikko reissussa ja näitä jos tekee 4 kisaa niin menikin tavan työmiehen kesäloma siihen.Itse laskenut noista laivayhtiöiden hinnastoista että kuljetuskalusto 13m bussi ja 4 henkeä niin n. 800 ekua edestakainen matka laivalla ja siihen kun pistää bussin n.300 litraa dieseliä ja ilmoittautumiset jne. sain sellaisen 1500 ekua ja tähän ei meillä lasketa syömisiä kun me syömme myös Savossa ollessa.Eli ollaanko alueella?
   
 16. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Me ollaan menty Naantalista Kapellskäriin, purtilo lähtee aamulla kahdeksan korvilla ja on Ruotsissa viiden aikaan(?).
  Joillain laivoilla pääsee perille niin että on puolen yön aikaan radalla, eli keskiviikon pystyy melkein olemaan vielä töissä.
  Hinnoista en osaa sanoa mitään. Naantalin paateilla mennessä siellä laivallahan on 2 ruokailua per suunta.
   
 17. Harri Sassi

  Harri Sassi 3rd gear

  Turku - Tukholma oli 450 €, menopaluu, bussi ja 6 hlö
  tämä oli akk alennuksella, heinäkuussa ei käsittääkseni alennusta saa
  finnlinkillä Naantalista on ollut 1000 - 1100 riippuen laivavuorosta ja finnlinkillä ei tosiaan tarvi käyttää rahaa, ruuat, sauna, kahvit kuuluu hintaan
   
 18. tonsku78

  tonsku78 Gearhead

  Nyt on pakko kehua, vaikka muuten vältänkin avautumista netissä...

  Oli HIENO paikka, kaikki toimi ja puitteet loistavat. Ainoa miinus tulee siitä että päästivät jo tippuneet promodit testaamaan, mistä koitui pieni tauko radanrasvauksen johdosta, eli vielä kilpailevat autot joutuivat tovin odottelemaan.
  Muuten ajotahti oli sellasta että ei meinannu yksinään ehtiä/jaksaa työntää kilpuria lineupissa, oli helpompaa pitää auto käynnissä ja antaa Nooran ajella.

  Takuuvarmasti ollaan myös seuraavissa kisoissa jollain vempeleellä. 25vuotta olen kisoja kiertänyt, ja vasta nyt näin ekan kerran lähdöt alusta loppuun ilman että joku seisoo edessä, hieno paikka!
  Vielä kun sais ton meiän auton kulkemaan, ni päässis kolmannelle kierrokselle, kuski toimii(reac.0.018) auto EI(index+0.350)....

  S/SS669
   
 19. Putte

  Putte 1st gear

  Tuolla kun on puolen yön aikaan radalla, joutuu nukkumaan yönsä porttien ulkopuolella. Sinne ei pääse yöllä sisään. Esimerkiksi viikonlopun kisassa portit olivat suljettuina uusilta tiimeiltä torstai 22 - perjantai 08. Aamulla jonossa oli useampi tiimi.
   
 20. nomatter

  nomatter 1st gear


  joo.. kyllä se hurrien ajattamis nopeus on ihan eri ko kö suomeesa.Lineupissa jo joku kertoo tornille (ajaja numeroin) mitä on tulossa. Heti lähön jälkeen seuraava pörnää eikä sipsutella.
  1470 lähtöä Pitimen Mindnaiteissa.
  en tiiä miten nuo maneerit toimii fhran kisoissa mutta oon ajanut ja tykännyki.

  oisko aika uusia ajanottoa ja lineuppia maneereja ?

  t. jykä SCB 168
   

Kerro tästä muillekin!