tietoa chevrolet jimmystä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Anonymous, 3.11.2003.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  oisko jollaki tietoa,kuvia..mitä tahansa tietoa chevrolet jimmystä? suunnitelmissa olis tämmösen osto ja kaipailisin vähän tietoa..löytyykö sitä manuaalivaihteisena? vastaan on tullu pelkästään automaatteja..
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Siis GMC Jimmy? Tuommoista Letukan Bowtien alla ei liene valmistettu, ellei sitten Meksikossa, tai Etelä-amerikassa, jossa ihme hybridi-Ooppeleissa on myös letukan merkit.

  Tosin onhan nykyään toi Chevrolet Nivakin , eli alias Lada , jota kootaan Togliatissa..
   
 3. Cammer

  Cammer 1st gear

  Eikös Jimmy = Blazer = Jimmy, eli samanlaisia molemmat? Merkki vaan keulalla vaihtuu.
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Jees GMC tarvitsi Jimmyn, että GMC & Pontiac diilereillä USAssa olisi vastaavaa tarjottavana kuin Chevrolet-myyjillä on Blazer. Vastaavasti El Caminoakin myytiin GMC-Pontiac diilererillä viimeksi nimellä Caballero.
   

Kerro tästä muillekin!