Tilaaminen Usasta, maksuväineiden käyttö?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Deltapete, 25.7.2004.

  1. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Kiitos!
    Asia harvinaisen selvä, Visa on jo tilauksessa!
     
  2. Selli

    Selli Gearhead

    Täytyy itekkin kantaa korsi kekoon.
    Eli olen itekkin käyttänyt Paypal:ia menestyksellä.No tilattiin kamulle osia jotka jäi tulematta ja me mössittiin vielä tuo aikarajakin mutta silti ollaan saamassa se raha takaisin pienellä häviöllä.
    Tuo on jäänyt vielä meitityttään et miten nostan sen itelleni sitte ku raha on tulossa takaisin.Sen ymmärsin että voivat hyvittää luottokunnalle oman nron mukaan.Siellä tosin on mahdollisuus laittaa oma suomen pankkitilin nro johon raha siirtyy silloin ku niin haluat.Sen toimivuudesta en tiedä.Ja jotenki tuntuu siltä että se ei ihan noin vain toimikkaan että antaisit oman tilinrosi sinne.Täytyy kait olla jokin maakoodi yms.No sen näkee sitten miten tapahtuu ku raha tulee takasi.
     
  3. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Pieni korjaus tuohon Pay Pal kuluihin. Kasittakseni kylla ulkomainen ostaja maksaessaan Pay Palin kautta luottokortilla maksaa 2.5%. Tuo tulee tuosta Euron kursista erosta. "Virallinen kurssi" kai nyt 1.206 ja Pay Pal 1.17...1.18. Ovat tamanpaivan kursseja..
     
  4. GP

    GP 1st gear

    Ite möin juuri Ebay:ssä tavaraa PayPalin kautta ja rahat pätkähti komiasti PayPal-tilille. Aikaisemmin tein määritykset suomalaisen pankkitilini tiedoista PayPal:iin ja ei se mitään maakoodeja tarvitse. Tietoja syötettäessä sivusto kysyy pankkitilin sijaintimaan ja osaa ohjata rahat oikeaan paikkaan. En ole vielä kotiuttanut rahoja, mutta jos siinä on hankaluuksia voihan ne käyttää PayPal tililtä Ebay-ostoihin.
     
  5. AAnnikAA

    AAnnikAA 1st gear

    American express tai visa, ne on ne jota yleisesti käytetään.
    Postimyynnistä tms tilattaessa taitaa visa olla se varmin toimiva.
     
  6. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Nyt se sitten tapahtui,tavaraa ei kuulu ei näy yhteistyökumppanille USa.ssa,myyjänä ollut yritys ei vastaa viestiin asian tiimoilta ja otin yhteyttä paypaliin.
    lähes 100 ostoa tehneenä ekakerta ongelmissa ja kyseessä nyt monen satasen arvoinen verhoilusetti.
    Mielenkiinnolla odotan kuin asian käy tuleeko uusi lähetys vaiko taalat takaisin.
    oppirahat on aina maksettava eikös juu.
     
  7. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Deltapetelle ja muille: Tämä Paypal on siis itseasiassa pankki. Sinulla on Paypal tili siellä, mitään korkojahan se ei maksa ja se elää sillä, että voi pidättää itsellään satojen miljoonien rahaliikennettä, sekä ottaa myyjiltä provision sekä valuutta kursseista myös vaihtoprovisiota kuten pankitkin tekevät. No nämä ovat biinatseja ostajalle ja myyjällekkin kun puhutaan pienistä kertasummista.
    Järjestelmä on erittäin toimiva ja turvallinen, olen käyttänyt sitä yli 5 vuotta! Se on ikäänkuin korttisysteemien jatke palvelumielessä ja ehdoton apuväline juuri kun tehdään tämmösitä tinkel tankel autotallikauppaa.

    Ostajan ostokset Paypal perii Visalta tai Paypal-tililtä jos siellä on katetta. Eli jos saa palautuksia tai myy tavaraa, niin ei sitä saldoa kannata nostaa pois vaan maksella sillä ostoksia. Jos ostaa 100:lla niin 100 lähtee tilitä. Jos taasen myy 100:lla niin siitä Paypal ottaa provikan (oliko 2,5%???).

    Jännä että USA:ssa on rinnan maailman kehittyneimpiä rahajärjestelmiä sekä myös täysin 1800-luvun shekki-järjestelmiä joista suomessa päästiin jo 70-luvulla eroon laskujen maksussa. :)
     
  8. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Heh, nyt vasta huomasin, että olipas vanha viestiketju :D
    Vähän jo ihmettelinkin... :D
     
  9. GMies

    GMies Gearhead

    Mitkä oppirahat??
    Saathan sinä rahasi takaisin VISAlta jos et saa tavaraa ja jos et odota liian kauan.
     
  10. duramax03

    duramax03 1st gear

    Empäs ole kuullut että luottokunta takaisi paketin perille tulon ja ottaisi siitä vastuun jos ei tule....hienoa jos näin tosiaan on. Paypal tosiaan ottaa vastuun jos myyjä on luotettava (eli näkyy myyjän tiedoissa esim e-bayssa), luotettavuus saavutetaan riittävällä positiivisellä palautteella. Paypaliltäkin rahojen takaisin saanti edellyttää reklamaation tekemistä kuukauden sisällä kaupasta..............mutta että luottokunta??????, vielä tohon keskusteluun visasta tai paypalista, annat luottokorttisi tiedot joko jollein firmalle tai pankille (paypal), kumpi kuulostaa luotettavammalta.
     
  11. 61 chevy

    61 chevy Gearhead

    perkule.. classic indutries vaatii tilauksen faksilla. jotta ne saa visa kortin numerot ja allekirjoituksen, lähettämäänsä paperiin.
    mutta mulla ei oo faksia!! mistä sen tilauksen/faksin voi lähettää? auttaako esim. pankki??
    mistäs porukka on faxeja lähetelly??

    edit: eipä oo itellä edes skanneria tms. mut homma ratkaistu. kirjastolla on moinen palvelu et euron sivu voipi fakseja maailmalle lähetellä..
     
  12. MJF

    MJF Double Gearhead

    Onkohan tuo nyt turvallinen vaikka ei ole osotteen edessä https:ssää. Tuommonen sertifikaatti löytyy tilaussivulta:

    [​IMG]

    Kyseessä kuitenkin on ameriikkalainen nettikauppa.
     
  13. A.McBill

    A.McBill Gearhead

    Minä skannasin sen allekirjoitetun tilauksen ja lähetin s-postilla...
     
  14. rasse

    rasse 1st gear

    Eikös sulla ole omalla koneella ?
    Katoppa ettei vaan löytyis Ohjauspaneeli>>>Tulostimet/Fax
     
  15. kille77

    kille77 Gearhead

    tilaaminen

    tuolta tarvis osia tilata http://www.cbodies.com/ ja pyysivät mastercardin numeroa. uskaltaako antaa vai miten pitäs toimia maksun kanssa???
     
  16. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Miten homma hoidetaan yksityisen ihmisen kanssa? Onko perus jenkki joella saman tyyppinen tili kuin suomalaisilla eli netti siirrolla rahat sinne ja lentopostina paketti kotiin? Ilmeisesti tullia varten pitäisi myös joku kuitti saada?
     
  17. SamiL

    SamiL Gearhead

    Perusjenkki (eikä etelävaltiolainenkaan) ei anna tilinumeroaan vaikka kuinka pyytäisi. Kun kuulemma tietää monta joiden tili on tyhjennetty sen jälkeen kun on antanut numeronsa. En tiedä, onko siellä pankkisysteemi tosiaan semmoinen, että pelkän tilinumeron ilmoittamalla voi käydä tyhjentämässä tilin kuin tilin :eek:
    Ainakaan luottokorttia käytettäessä ei pahemmin ostajan henkilöllisyys kiinnosta.
     
  18. roope68

    roope68 Gearhead

    Mikä olis paras keino maksaa romut amerikan pojalle,kun ei luottokortti
    käy vaan jollain muulla tavalla.Ei viittis käteistä kirjeessä lähettää!
     
  19. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    PayPal tai Western Union
     

Kerro tästä muillekin!