Timelapse kamera projektin kuvaamiseen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rötkö, 15.1.2022.

 1. rötkö

  rötkö Gearhead

  Moi.

  Pian alan tekemään seuraavaa harrasteautoa ja olisi hieno virittää koko ajaksi talliin kamera kuvaamaan timelapse videoa.

  Olisko jollain vinkkiä mistä kamerasta löytyisi sellainen timelapse kuvaus ominaisuus Mikä käynnistyisi liikkeestä? Mielellään mahdollisimman edullinen.

  Edellisen projektin kohdalla yritin valvontakameralla ja WiFi alueen laajentimella, mutta se kaatui omaan osaamattomuuteen ja kuvat olisi joutunut sähköpostista yksittäin poimimaan videolle.
   
 2. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

 3. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Mitens vanha kännykkä, noissahan on monesti hyper/timelapse ominaisuudet valmiina.
   
 4. T5

  T5 Gearhead

  Omasta kokemuksesta osaan sanoa, että älä osta sitä halvinta kameraa. Kuvan laatu on niissä surkea.
  Itse olen omissa kuvailuissani käyttänyt GoProta ja en muuta kameraa tilalle ottaisi.

  Hiukan kalliimpi se on, mutta GoProlla on semmoinen palvelu, jossa saa rajattoman määrän pilvitallennustilaa, johon kamera voi videot lafata suoraan. Näin poistuisi se ongelma, että kameran muistikorttia pitäisi välillä tyhjätä.
   
 5. rötkö

  rötkö Gearhead

  Kiitos vinkistä.

  Osaatko sanoa miten goprossa että on liiketunnistusta vai onko helppo tökätä aina kuvaamaan kun menee talliin?

  Jos wifia käyttää niin edelleen on se ongelma että WiFi ei kannata talliin asti mutta eiköhän sen saa sinne asti laajennettua kun ostaa WiFi toistimen muualta kun Kiinasta
   
 6. T5

  T5 Gearhead

  Yksi vaihtoehto on jakaa puhelimesta netti GoProhon. Ja kameran mobiilisofta on semmoinen, että puhelimen kautta saa kameran päälle ja pois.
   
  rötkö tykkää tästä.
 7. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  itsellä ulkona reolink kamerat,todella tarkka kuva,asetuksista saa vaikka mitä ominaisuuksia,
  kuva kuvalta.tarkka kuva myös zoomatessa,liiketunnistus jne jne ,vaikka tämmöinen 80 € : https://reolink.com/fi/product/rlc-410w/
   

Kerro tästä muillekin!