Title ??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Karva, 27.4.2017.

 1. Karva

  Karva Gearhead

  Oliko kellään kopiota esim. Subbarin tai jonkin Vanin titlestä -- mitä siinä oikeasti lukee ??
   
 2. Hai

  Hai Double Gearhead

  No, tosso.
  1994 K2500 6.5TD
  [​IMG]
   
 3. Karva

  Karva Gearhead

  OK -- pitää vähän väitellä mikä on ensirekisteröinti päiväys ... Kiitos !!
   
 4. Hai

  Hai Double Gearhead

  Ahaa!
  Oikeastaan vain ensimmäinen autolle tulostettu title voi sen kertoa, jos titleistä katsotaan.
  Oma kokemus on ollut, että osoitan ensirekisteröinnin CARFAXilla. Joka kerta on kelvannut katsurille.
   
 5. Ck

  Ck Gearhead

  Carfax on toiminut, nykyään riittää kyllä titlessä oleva "model year" merkintä
   
 6. Hai

  Hai Double Gearhead

  Model year joo, mutta jos on joku kesken vuotta ollut vaatimus raja, niin sitten tarvii osoittaa tarkemmin.
   
 7. Karva

  Karva Gearhead

  No kun ei Carfax kelpaa Kouvolassa, vaan tässä autossa VIN mukainen vuosimalli menee juuri yli rajan että pitää olla nopeuden rajoitin.

  Ei auta vaikka esitin Carfax ja Winauditin listaukset tämän auton VIN perusteella, että auto on myyty edellisen vuoden puolella ja eka title on 12 / 2004.

  Auto on tuotu Eurooppaan 2012 ja silloin siihen on merkitty väärä ensirekisteröintipäivämäärä joka on 2005 puolella, tämä Titlen toinen merkintä 2005 puolella on omistajan osoitteen muutos -- tai näin se on mainittu sekä Carfax ja Winaudit listauksesta, eikä kelpaa ... se väärä päiväys on ja pysyy kun on toisen EU maan rekisteriviranomaisen tekemä virhe. :mad:

  Kysyin tuontimaan rekisteriviranomaiselta kopioita maahantuontiasiakirjoista, eivät ole vielä vastanneet ... saapi nähdä vastaavatko ensi viikolla. ??

  Tämä auto on tuotu Eu:n 2012 ja ollut rekisterissä kahdessa EU maassa henkilöautona, nyt Suomessa siihen on pakko laittaa nopeudenrajoitin kun se rekisteröidään N2 kevyt kuorkiksi. ??

  No ... Illinois mistä tämä laite on kotoisin EI toimita enään kopiota Titlestä, State sihteerin mukaan niitä ei ole enään arkistossa eikä saatavilla -- paska säkä. ??

  Visiin pakko laittaa nopeuden rajoitin... ja taas palaa tonni lisää Euroja. !!
   
 8. Hai

  Hai Double Gearhead

  Vääntäisin vähän trafin kanssa ennen kun taipuisin.
   
 9. Ässä.

  Ässä. 2nd gear

  Eli rajoitinpakko koskee vasta 1.1.2005 eteenpäin olevia n2-ajoneuvojakö? 31.12.2004 saakka saa olla ilman rajoitinta? Yks 2004 vani olisi kiikarissa usassa.
   

Kerro tästä muillekin!