Toimiiko Strangen pro race etujarrut hyvin myös kadulla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja valiant65, 29.1.2010.

  1. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Niin eli kiinnostais käyttökokemukset strangen jarruista katukäytössä, onko mitään ropleemia? 1300 - 1400kg foxi-koppaan pitäs etuhillitsimiä suunnitella vai olisko heavyduty wilwoodit jäähdytetyillä levyillä varmempi valinta? Entäs aerospace kokemuksia?
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Katukäytöstä ei oo kuin parilta ihan satunnaiselta ajelulta kokemuksia ja hyvinhän se niillä muutaman kymmenen kilometrin cruisiluissa pelas mut muutoin tollaset nelimäntäset Strangen pro race etujarrut on kyllä ollu todella hyvät.
    Oli helpot saada säätöihin ja kyllä pysähtyy helposti ja nopeesti stripilläkin ainakin vielä semmonen vähän alle 1500 kilonen auto noin 230 km/h loppunopeuksista. Ei tarvi jarrua painaa pää punasena, kunhan vaan jarruttelee ihan rauhassa.
    Eli meillähän on pikkukakkosessa edessä juurikin tollaset Stranget ja takana normi rummut :wink:
     
  3. mafo

    mafo 3rd gear

    Rummut :eek:
     
  4. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Eikä siis ole mennyt kieroksi levyt? Joskus noista mediumduty wilwoodeista tullut semmosta kokemusta että veti heti vimpulaks, sen takia tämmösiä käyttökokemuksia kyselen.
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kyll mä vaan heittäisin hd- wilwoodit joa on tarkotus kaahata. Nekään ei oo millään muotoa liian tehokkaat tai heavy dutyt.
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ei oo menny. Oikeesti noihin ollaan oltu tosi tyytyväisiä kun noidenkin asentamista suunnitellessa jotkut meitä varoitteli mm. Willwoodin jarrujen kanssa niillä esiintynyttä säätövaikeutta niin ei ainakaan noiden kanssa ollu mitään ropleemia. Ja hyvin sopeutuivat toimimaan muistaakseni pääsylinteriks löytyneen Ramplerin :oops: semmosenkin kanssa.
    Tossa yks foto niistä rakenteluvaiheessa:
    http://bbchevy.suntuubi.com/?cat=5&img=122

    Ja mafolle yks kuva meidän rummuista :rotfl:
    http://bbchevy.suntuubi.com/?cat=5&img=139
    Niistäkin tuli paljon racemmat kun sai laitettua näkymään vetareiden Strange tarrat :poff:
     
  7. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Minäkö, keski-ikää lähestyvä väsynyt perheenisä, kaahailisin? Ihan vaan turvallisuutta haen perhefarkkuun. :D
     

Kerro tästä muillekin!