Toiset renkaidenvaihtotalkoot 26.4. kello 12-17

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja AstroUser, 10.3.2008.

  1. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Järjestämme varainhankintana jälleen renkaidenvaihtotalkoot O.S.H.A. ry:n tallilla Herukassa (Rautatammenkuja 6) huhtikuussa kahtena lauantaina (noin klo 12-17). Päivämäärät tarkentuu, kunhan säät alkaa lämpenemään ja lumet sulaa.

    Renkaat vaihtuu 10 eurolla ja pullakahvit kaupanpäälle.

    Tarvitaan siis innokkaita renkaidenvaihtajia ja työkaluja. Parin tunnin työpanos on jo suuri apu! Talkoolaisillekin riittää kahvia ja pikkupurtavaa. Ilmoittaudu tekstiviestillä / mailitse. Jos et pääse talkoisiin, tule edes asiakkaaksi. :p

    Jos joku haluaa laittaa mainoksen lähikauppansa ilmoitustaululle, valmiin ilmoituksen saa allekirjoittaneelta sähköpostitse. (Siis sitten kun päivämäärät on lyöty lukkoon.) Mainoksien jakamiseen panostetaan tänä vuonna, joten tässä tarvitaan jäsenistön apua.
     
  2. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Ensimmäinen rengastalkoopäivä on lyöty lukkoon ja se on 12.4. lauantaina. Renkaita vaihdetaan 12-17 välinen aika.

    Tällä hetkellä keli näyttää siltä, että lumet sulaa vauhdilla, joten mahdollisesti toista vaihtopäivää ei kannattane pitää.

    Toivotaan siis paikalle jäseniä talkoisiin, asiakkaaksi tai levittämään ilmoitus tai pari esim. oman lähikaupan ilmoitustaululle. Valmiin ilmoituspohjan (.doc) saa allekirjoittaneelta.

    Kahvinkeittoapuakin tarvitaan ja pullaa yms. voi tuoda myös.
     
  3. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Ilmoitukset Forum24:ssä ensi tiistaina ja torstaina. Mainoksia ilmoitustauluille toivotaan jaettavan, valmiin ilmoituksen saa esim. yv:tä laittamalla. Yksikin mainos oikeassa paikassa voi tuoda monta asiakasta lisää.

    Rengastalkoiden jälkeen suunnistamme ACC Oulun tallille saamaan informaatiota American Car Show'sta. Kutsuivat talkoolaiset paikalle. Tarjoiluakin kuulemma on.
     
  4. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Koska kelit on tämmöiset, niin yritämme uudelleen rengastempausta kahden viikon kuluttua, eli 26.4. lauantaina kello 12-17.

    Jälleen tarvitaan talkoolaisia, myös kahvinkeittoon ynnä muuhun.

    Uuden ilmoituksen saa allekirjoittaneelta, ja niitä voisi erittäin mielellään laittaa kauppojen ilmoitustauluille.
     
  5. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Saa nähdä meneekö liian myöhäiseksi ajankohta, mutta ainakin kyselyjä on tullut, että vaihdetaanko renkaita...
     

Kerro tästä muillekin!