Tomahawk Town ja HS:n Kuningas Otsikko

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja PPRCuda, 16.4.2019.

 1. Marklin

  Marklin Gearhead

  ^
  Tätä samaa kanssa mietin kun meikäläisen vajaavaisen matikantaidon mukaan kolme kokopäiväduunia on aikalailla 3 x 8 tuntia = 24 tuntia.
  Osarihommia tiedän monenkin tekevän kolmessa eri paikassa, mutta niistä ei taida sitten kuitenkaan ihan hirmiästi päästä rikastumaan.
   
  Pertti K tykkää tästä.
 2. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Työmatkat päälle niin menee saldot pakkaselle vaikkei nukkuis ollenkaan.
   
 3. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Tekee vähän lyhyempää päivää joka duunissa :D
   
 4. Ammatinvalintakysymys, vai olisiko? Työtä on monenlaista ja tuntimäärät voi olla mitä on, kuka kenenkin työajoista tietää.... Minä ainakin nuorena tein päivätyötä (ma-pe 40h vko), parina iltana vko keikka-asennustyötä omilla kylillä ja viikonloppuisin ajoin taksia. Hyvin kerkesi kaikkia... Nykyisin helpompaa kun kaikki työt kotona ja tekee sen mitä huvittaa ja viitsii, mutta edelleenkään ei tarvitse "metsäraatoja" raapia kasaan, eli pääsee helpommalla kuin etelän harrastajat. Kartsalle nostan hattua, onko tallin ainoa hitsaaja/peltimies?

  Marklin; eikai kukaan tee kolmea KOKOPÄIVÄTYÖTÄ? mutta jos on halua ja intoa niin kolmea työtä voi tehdä ja vaikka näitä veroja maksetaan aika perkeleesti, kyllä siitä vain jotain jää enemmän käteen, mutta jokainen laskekoon omat juttunsa, menonsa ja tulonsa.

  Minä en ainakaan pysytyisi pitämään tätä orkesteria, jos olisin yhdellä pienellä palkalla. 6 autoa, talo, kakaran harrastukset, lomat, remontit.....

  Aulis
   
  Muokattu: 23.4.2019
 5. urho3

  urho3 Gearhead

  Entäs ihan yhdellä isommalla palkalla,Johan sillä nyt 6 autoa ostaa. Lomailla voi edullisesti eikä sen pojan pitsin nypläysharrastus niin kallista ole. Taloa ei tarvitse ostaa kehä 3 sisältä vaan ostaa halvalla vaikka falcontin konkurssihuutokaupasta. Kaikki on vaan niin suhteellista.
   
 6. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Ajat muuttuvat. Ei työn määritelmä ole ollut enää pitkään aikaan 37,5h tai 40h työviikkoon sidottu.
   
 7. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Ammatinvalintakysymys.
   
 8. rodhot

  rodhot Gearhead

  Tähän keskusteluun sopii vanha sanonta: laiska töitään luettelee.
   
  Volvo_5.7 ja belair54 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!