TorAFors Oy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Aulis Hämeenkorpi, 8.11.2019.

  1. Tilasin eilen jotain Käsityökaluja Toraforssilta.

    Luulin että firma edelleen Nykarlebyssä, mutta firma onkin myyty etelään ja ovat laajentaneet tuotejuttuja. Sijaitsee nykyään Vantaalla (Luhtaanmäentie 21, 01750 Vantaa).

    www.torafors.com

    Aulis
     
  2. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Mitä nopeesti muistelen ja vilkuilin hintoja, oliko ne nousseet?
     
  3. En lue tarjouslehtisiä enkä kyllä muistele hintojakaan. Toki jos muilta saa halvemmalla, eikö markkinatalous hoida hinnat sitten kohdalleen? Ei nuo nyt kyllä kalliita juttuja ole. En ainakaan viitsi vinkuintiasta tai muualta alkaa yksi kerrallaan tilailemaan....
    Itse tarvin vain välillä jotain käsityökaluja, joten ne on muutenkin halpoja (kutistusviila, vasarat, vasteet,....)

    Halpojahan nuo kunnon peltityökalut on. Katsoin että kunnon englishwheel 1600e, kunnon sikkikone portaattomalla nopeudensäädöllä 1600e. Nuo ainakin pitää olla tuommoiset , ei mitään kiinanpaskoja.
     
  4. -tl-

    -tl- Gearhead

    Kiinalaisia ne on nuo "kunnon" koneetki.
     
    Gary Grand, valpas, Jussi289 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  5. En usko että on nuo englishwheel ja sikkikone. Niitä on ainakin ennen tehty aina Ruotsissa. Olen käynytkin konepajalla jossa hitsasivat rungot ja toisen kaverin luona jolla CNC ajoi noita rullia kumpaankin koneeseen. Sen huomaa heti onko kiinalainen vai hurri. Mulla on ne LAZZE vehkeet josta näiden tekeminen lähti. eikö se js-tools noita nykyään markkinoi ja myy.

    Yritin uudestaan katsella englishwheel ja sikkikone. On kyllä juuri samanlaiset osat, hitsaukset jne jne kuin niissä mitä Lazze, Oskar,... tekivät Göteborg alueella. Tai siis teettivät konepajalla rungot ja itse tekivät CNC:llä pyörät, kasasivat, jne. Luulen että ainakin tuo English wheel ja sähkötoiminen sikkikone on made in Sweden. No, sen näkee kun työreissulla käyn katsomassa näitä toraforsilla.

    Halvat on, jos 3000e saa molemmat. Voi toki ostaa jotain paskavehkeitä, mutta eikö se ole niin että köyhällä ei ole vara ostaa paskaa tai halpahalli hintaista

    ah
     
    Muokattu: 8.11.2019
    240163 tykkää tästä.
  6. laakkius

    laakkius Gearhead

  7. kannattaa tilata kiinasta, säästää vielä siitä 50eurosta pari kymppiä.

    Minä en monesti tajua näitä juttuja, kun naristaan hinnoista. Kannattaa silloin tilata muualta, jos tietää halvemman paikan. Eihän siinä ole mitään ihmeellistä.

    Hintanarinaesimerkki:
    Panin muutama vko sitten ilmoituksen tuonne että tilaan renkaita ja voin ottaa sliksejä, katusliksejä samaan. Kirjoitin vielä että en ala kyselylinjalle. Tiedän että saan Kaliforniasta sopivat hinnat, siihen tulee päälle rahti tänne, tulli, alv, purku yms maksut. No, yksi olisi halunnut tilata juuri tuolla ehdolla että pane nuo tulemaan. Kaikki muut oli vänkäämässä jonkun vitun hinnan kanssa että mikä on kerroin ? , paljonko on täällä hinta?..... Minoon muutamalla miljoonalla näitä paskoja tänne myyny ja jos nyt muutaman renkaan olisin omien mukana ottanut, ei luotettu siihen että ne on halpoja, joten tilatkoot jokainen itse, tilasin itselle kisarenkaat ja hot rod renkaat konttiin ja ajattelin että vitun demarit, ootta te tyhmiä. ristus.

    Niin ja kun pari tyyppiä oli nähnyt että olen ostanut auton kaliforniasta, tuli viestiä että saisiko auton mukana tänne heidän pikkutilauksia ilman tullia, alvia. Voi voi, onko näitäkin vielä olemassa.

    ah
     
    Dataviilaaja tykkää tästä.
  8. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Älä ota ressiä jos joku sniiduilee. Tilaat mitä tilaat, mitä sitä mainostat.
     
    Camino'79 ja isalmela tykkäävät tästä.
  9. f34

    f34 Double Gearhead

    Ei kaikilla ole niin saatanan paljon rahaa, joutuu vähistä rahoista olemaan tarkkana.
     
    Muokattu: 8.11.2019
    1purehell, Camino'79, Jussi289 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. rodhot

    rodhot Gearhead

    Köyhät ne hintoja kyselee. Torafossin sivuilla olevista tuotteista osa ei ole enää myynnissä tai hintakin oli jotain muuta (yllättäen jopa alempi).
     
  11. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Torafors oli hyvä liike siinä, et kiina tuotteet oli sen hintasia, et pysty ostamaan ja maksamaan sen pikkusen siivun kauppiaalle

    Mut en peskale ala maksamaan kiinamikrometristä 70€ kun saman saa biltsusta jotain 12,90


    Jossain oli testattu mikrometrejä ja alle 300£ oli lievää heittoa ja hyvässä kiinalaisessa ~10£ laitteessa saatto olla ettei ollut yhtään heittoa
     
  12. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Ainahan voi hintaa pyytää sellaistahan se kaupanteko on ja ostajahan se sen päättää minkä on valmis tuotteesta maksamaan.
    Torafors ihan mielyttävä paikka käydä asioimassa yrittäjä itsekin harrastemielinen ja tarvittaessa antaa myös neuvojakin.
     
    palontie tykkää tästä.
  13. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    omassa kotimaasta ostetussa, en tiä missä valmistettu, joku 2 tai 3 satkua todelliseen heittoa et ei haitta mitään kun sen tietää, ittee lähinnä kiinostaa mitatun esineen soikko ja siihen tuo heitto todelliseen ei vaikuta mitenkään...
     
  14. fxsts

    fxsts Double Gearhead

    Soikko? Elänköhän jossain eri maailmssa kun en ymmärrä?
     
  15. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Siis tää uus yrittäjä?
     
  16. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Ite mittaillen aivan sama, kunhan näyttää joka kerta samaa

    Mut sit kun toisen mittaamaa tehdään, pitää asteet olla oikein
     
  17. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Ai onko Torafors vaihtanut omistajaa?
     
  18. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    varmaan, miltä kuulostais soikio, soikea, ovaali tai joku muu ei ymmyrkäisen kohteen nimitys
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  19. f34

    f34 Double Gearhead

    Eiku Soikko oli se Toraforssin uusi yrittäjä.
     
  20. Tired

    Tired Gearhead

    Toraforss=Kiinanpaskaa köyhille.
     

Kerro tästä muillekin!