Tornio-Helsinki-Tornio cruising 2-4.8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Hemibee, 7.7.2019.

 1. Ville L

  Ville L 3rd gear

  Hienoa meininkiä, arvostan! Autot on tehty ajettaviksi!
   
 2. Fin_Sabor

  Fin_Sabor 1st gear

  Lankomies soitteli ahdetusta camarosta apsin pihassa. Kysyin sitte että onko siinä kolme muutakin jenkkiä. Sanoin että Torniosta ovat tulleet ja Helsinkiin ovat menossa. Työpaikan ikkunasta näin teidän letkan ku käännyitte Lehtimäelle päin. Harmi ku työt haittaa harrastusta, eikä päässy apsille teidän kans...
   
 3. Hemibee

  Hemibee Gearhead

  Voi veljet että oli pitkä matka Helsinkiin. Pre cruisinkiin ei keretty ja kun tänne päästiin niin auto päätti että jatkakaa kävellen. Hyvä että lähdettiin, pääkaupungissa on kaikki isompaa!
   
 4. Kylänmies1

  Kylänmies1 3rd gear

  Osuttiin just letkan perään ennen kauppatoria ja ukkoja käytiin jututtamassa torilla... nyt on kunnon cruisinki meininkiä
   
 5. Hemibee

  Hemibee Gearhead

  Malmin Street Drags, täydellinen tapahtuma! Iso kiitos järjestäjille!
   
 6. Hemibee

  Hemibee Gearhead

  Kyllä kait siinä 1600km tuli asfalttia nieltyä. Kaikki autot selvis koko matkasta moitteitta. Oli huikea trippi! Ihmettelen jos ei ens vuonna lähdetä uudestaan.
   
  MOPOAUTO 63, ElCamino78, NorthElite ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. 12345678910

  12345678910 Gearhead

Kerro tästä muillekin!