Toyota Corolla USA-malli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja O.J., 29.12.2010.

  1. O.J.

    O.J. 3rd gear

    No tuollainen mokomuus tuli hankittua taloon vaihdossa, on aikamoinen peli kyllä,ei oikein vielä tiedä liekö lintu vai kala. Uitettu jenkeistä, mutta edellinen rekisteriumero viittaisi ruotsiin (?) ja tällä vuosikymmenellä päässyt Suomeen. Ulkokuori on aivan erilainen kuin Eurooppa-mallissa. Ilmeisesti jonkinlainen karvalakkimallikin vielä; ikkunat on veiveillä, ei kattoluukkua, cruisea, penkinlämmittimiä, eikä ihme kyllä edes ABS-jarruja. :eek: ja autohan on siis vuotta 1998. Ilmastointi ja airbagit x2 kuitenkin löytyvät, ja vaihteistona tottakai automaatti, kolmevaihteinen, ei ylivaihdetta. Moottorina 1ZZ-FE, jota ainakin Avensiksen ensimmäisissä käytetty, ja siis ei oo vielä VVT-i mylly, joten ihan yksinkertaisen oloinen huoltaakin?

    Jos jollain on mitään tiedonmurusia tai kokemuksia ko. laitteesta, tänne vaa tarinoimaan, tietää mihin varautua...

    Ekat "ongelmat" on että laatikko kolistaa vienosti D asennolla, N:llä ei mitään, tosin ehkä aavistuksen korkea tyhjäkäynti, liekö sit vaa ominaisuus. Ilmenee pahiten kylmänä, ja lämpimänä vain hienolla kaasun painaisulla kun lähtee vetämään. Loppuu siihen kuin seinään, eikä vaikuta ajoon millään tapa. :)

    Toinen homma on, että kun polkaisee nopeasti suoraan paikaltaan kaasua, niin meinaa ensin tukahtua, vrt. esim liian isolla vaihteella yrittäminen lähteä manuaalilla.
     
  2. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Näin tommoisen kullankeltaisen "USA" corollan, tais olla viime kesänä. Juttelinkin kuskin kanssa, kehui autoaan... :wink:
     

Kerro tästä muillekin!