toyota crown 67 ms 45

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja heistu, 11.9.2005.

  1. heistu

    heistu 1st gear

    mitenkähän harvinainen tämmönen on kun ei tunnu tulevan varaosa autoa vastaan , on 2,3 kutosella erillis penkeiillä. ]kuvan auto ei ole kyseessä vaan samanlainen.[​IMG]
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Kajaanissa pyörii tollanen lintta..ja pirun siisti vanhempi crown farkku..sellanen jossa on pyöreet takalamput...Hienoja vehkeitä ovat! 8)
     
  3. COSSUHENKKA

    COSSUHENKKA 1st gear

  4. z28

    z28 Gearhead

    eikös käyttäjä toypet ole kauppaillut kolmea tuollaista?kaipa vastailee itse.
    itsellä lojuu nurkassa yksi ylimääräinen 2.3 moottori ja pari siistiä kapselia tuommoiseen.
     
  5. heistu

    heistu 1st gear

    ois kiva tietää tojopethin asiantuntemus kun kerran väitti ettei tämöstä olekkaan erillis penkeillä 'oisin muuten jenkki farkkua ettimässä tämä crowni on emännän auto ja pitäis saada joskus museo kilpiin huom pilikut puuttuu johtuskohan lapparista.
     
  6. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No edelleen väittäisin ettei MS45:sta ole ollut alunperin erillisillä penkeillä mutta voinen olla väärässäkin.
    Ne RS:t on olleet huomattavasti yleisempiä eli taksissa oli paljon. Noista kutosversioista yleisempiä oli taasen MS41:set eli 2.0 koneella ja nekin on sohvapenkeillä ja listoiltaa erilaiset kuin MS45. MS45 erona suurempi kone ja Suomessa yleensä edessä levyjarrut kun taas muissa oli rummut. Paitsi sitten MS41S jossa edessa levyt ja siinä muuten olisi saattanut olla erillispenkit kun oli ns. sporttimalli.
    Siis se on MS45 jo harvinainen Suomessa. Mitä osia olet edelleen vailla?

    Jotain romuja on edelleen mutta ne on RS:ään ja MS41:een.

    Ja jos jenkkifarkkua vailla niin sitten tule käymään

    Tuo on minun. Voidaan vaikka vaihtaa tuohon MS45:een. :lol:

    Parhaiten osia muuten MS45 Crowniin löytää ehken Australiasta, koska niitä on valmistettu siellä. Tietysti joissain kohti ongelmaksi tulee se toisenpuolen ohjaus ja jarrut (eri valmistaja kuin japanissa) mutta sieltä http://groups.msn.com/classicrown/

    En ole kaikki tietävä crownien suhteen mutta jotain kuitenkin.
     
  7. heistu

    heistu 1st gear

    moikka toyopeth kiitti valaisusta mutta silti aika outoa kun lattiassa on erillis penkin kiinnikkeet voitas muuten soitella 0400 674730.
     
  8. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Veljelläni oli tuollainen 2.3 litran kutosella varustettu 1967 Crown 1980-luvulla. Se oli orggiskuosissa kun se tuli taloon ja ellen nyt ihan väärin muista niin siinä oli erillispenkit, jotka sitten vaihdettiin 1969 Dodgesta napattuihin erillispenkkeihin ja sitä vielä ihmeteltiin miten hyvin Dodgen jakkarat istui paikoilleen. Mulla on selkeä musitikuva niistä autossa olleista penkeistä, ne kun lojui tallin täytteenä kauan...
     
  9. heistu

    heistu 1st gear

    kyseessä lienee sama auto valkoinen ja sisältä punainen. samalta suunnalta lähtöisin.
     
  10. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Auto oli meille tullessaan valkoinen tummanruskealla katolla punaisella sisustuksella ja meiltä lähtiessään mattaharmaa, sisällä Dodgen penkit, listoitus sheivattuna ja erikoisella homemade-maskilla varustettuna. Auton seuraava omistaja suunnitteli palauttavansa sen alkuperäiskuosiin...

    Jos kyseessä on sama auto, niin nykyhetken kuvat kiinnostaisi ja voisin kaivella arkistojen kätköistä kuvia 1980-luvulta. Kyseisellä laitteella on keskeinen rooli siinä tapahtumasarjassa, joka myöhemmin johti mm. Overdrive.fi foorumin syntymiseen :D
     
  11. heistu

    heistu 1st gear

    auto tullut varkauteen ympäriinsä matta harmaana konepellissä joku jokeri tai kruunun kuva, meille tullessa oli joku dartin soffa penkki pantteri teddyllä yök nyt on väli aikaisesti accordin penkit.tartiis koneen ja ne helevetin etu penkit. :mad:
     
  12. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Konepellissä oli tietysti kruunu, autohan on Crown. Harmaa maalipinta oli puolimatta Empire huonekalumaali, joka vedettiin pintaan Pieksämäen verotoimiston kellarissa sijainneessa kimppatallissa sillä seurauksella että maalinkatku levisi koko rakennukseen ja verotoimiston väki oli ihmeissään ("täh? katkua? ei me oo mitään maalattu..."). Meiltä lähtiessä autossa oli punavalkoiset 1969 Dodge Swingerin erillispenkit. Minne lie sitten se orggiskone kadonnut, se oli muistaakseni ihan ok kuosissa, perusteellinen koneremppa tehty 1985 tai 1986. Koneen vanhat männät muuten kustomoitiin pokaaleiksi ja jaettiin jossain hottentotti-näyttelyssä palkintoina... Muistelisin että ne Crownin penkit lähti eteenpäin vaihtokauppana niistä Swingerin jakkaroista jo joskus 1984 ...ei kuitenkaan Swingeriin vaan johonkin muuhun laitteeseen...
     
  13. heistu

    heistu 1st gear

    kyllä juu sama auto, kone tallin nurkassa yks laakeri kuparilla,kuvan oisin laittanut mutta en osaa liittää photopuckettiin . olis kiva tietää enemmän tämän auton historiasta . alkup. kilvet BPT - 11 oteessakin rek 5 henkilölle ja vaihde keppi ei soveltunut sille hemmetin soffalle. :p
     
  14. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Laita kuvaa ja kysymyksiä autosta vaikkapa mailitse minulle heikki piste skytta ät overdrive piste fi niin välitän kysymykset veljelleni, jolla Crowni siis oli. Multa löytyy jostain laatikoista kuvia autosta sekä valkoruskeana että harmaassa custom-kuosissaan, pitää vaan koettaa ehtiä kaivelemaan. Mä muistelisi tosiaan että siinä oli erilliset etuistuimet alunperinkin - voin toki muistaa väärinkin sillä olin tuolloin vähän päälle 10 vuotias vasta :)
     
  15. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No niin, vaikuttaa siltä, että olin väärässä. No hyvä niin, lisää harvinaisuuksia :D

    Olen muuten nähnyt tuon auton jossain, joko Pieksämäellä tai Varkaudessa tuossa harmaassa kuosissaan.

    Eihän tämä muuten ole sama yksilö joka makoili siististi remonttiasennossa kyljellään jossain Hankasalmella? ~20 vuotta sitten. Olin silloin vähän pienempi poika ja varaosa-autoa käytiin katselemassa. Ei siis ollut kaadettu vahingossa kyljelleen vaan nätisti pehmusteiden päälle remppaa varten.


    Muuten tiedän yhden MS45, jossa erillispenkit mutta en uskonut niiden olevan alkuperäiset enkä silti 100% varma vieläkään mutta autossa ollut myös Rover 3.5l V8. Aika härskin näköinen vehje scooppeineen ja levikkeineen mutta yllättäen oli ruosteeton. TOsin tästä on jo 3v aikaa mutta saattaisi makailla samassa pihassa tuolla Toivakan suunnalla.

    [​IMG]
    Tuo minun MS41 on vielä 3 vuoden takaisessa vaiheessa. Maalia ja kasausta vaille. Sekin. Samaten tuo Electra.
     
  16. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Ei liene sama, mutta ikäänkuin olisin itsekin jotain varaosa-autoa about 20 vuotta sitten ollut tuolle Crownille tutkailemassa - pienet kuviot... :)
     
  17. heistu

    heistu 1st gear

    tuli mieleen että crown clubin kuvissa oli ms 45 erillisillä nahka penkeillä valkoinen päältä muistaakseni alla luki jorma rantala enää en löytänyt olikohan se aito.
     
  18. heistu

    heistu 1st gear

    tämmönen ennen nykyistä maalin poisto urakkaa.[​IMG]
     
  19. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Onkohan siinä muuten alla Toyotan peltivanteet vai USA-Fordin? Autossa oli näet meillä ollessaan Cragarin 5-puolavanteet ja kun se myytiin, sosialisoin ne Thunderbirdiini ja Crownin alle laitettiin muistaakseni 1964 Ford Fairlanen vanteet, joita sattui olemaan turhassa talvirengassetissä 4 kpl joutavana kun Toyotan omat peltivanteet oli kadonneet jonnekin.
     
  20. Smith

    Smith 3rd gear

    Tämmönen crowni (met.sin) seisoo Keravalla yhen omakotitalon pihalla heiniin hautautuneena...
     

Kerro tästä muillekin!