Toyota Crown Corvette (eura yms.)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Teppe, 7.8.2009.

 1. jope5

  jope5 Gearhead

  corvette toyota

  -meikäläinen kyllä laittoi noi nahat plyysit oli ennen mua.
   
 2. Teppe

  Teppe 1st gear

  Re: corvette toyota

  Eli oikeeseen suuntaan :wink:
   
 3. Mantariini

  Mantariini Gearhead

  Enpä oo täällä nähny tollasta koskaan mut sellanen vininpunainen corvette pyörii mut on kai 454 isolohkomalli et ei varmaan toytan koneella.... Muta mutta kinnulassa on tollanen just crownin alustalle rakennettu. Tais olla viel avo mallikin. Vilaukselta näin tallissa juhannuksena.
   
 4. Teppe

  Teppe 1st gear

  Tietysti jos tuttuja on, niin vois vinkata, että sille saattas olla ostajiakin tarjolla :wink:
   
 5. fishbone

  fishbone Gearhead

  tämän jutun bongasin juuri,tunnen kaverin joka näitä silloin väänsi,ja jotain muottiakin oon nähnyt yhellä toisella lasikuituhemmolla.
   
 6. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Kun olisi rodikoppa, joka istuisi crownin rungolle, mielellään vielä tuon X-mallisen eli 40-sarjan rungolle. 3w tai pick-up fordsonin näköinen :odroll: :D
   
 7. Ford32

  Ford32 1st gear

  Ainakin Corvetessa ja Ford -32 Tudorissa on sama akseliväli, ainakin tulis kerralla matalalla kulkeva rodi...!
   
 8. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Corvetessa näytti olevan akseliväli 2685mm ja crownissa 2690mm eli riittävän lähellä.
  :odroll:
   
 9. spike

  spike Gearhead

  Eikö c2 ja c3 vetten akseliväli ole 98" eli 2489 mm? Yritin tuossa viikko sitten googletta asiaa kun mietin minkä rungon voisi laitta puukenkä volvon korin alle.
   
 10. electra1

  electra1 Gearhead

  Taisin kerran myydä crownin rojekti kutosen jollekkin kaverille jolle oli tällaanen "korvette". Aikaa jo kulunut sen verran ettei muista yksityiskohtia. Orkkis vetteen vaan saa vähän paremmin vara osasia :rotfl:
   
 11. pala63

  pala63 Gearhead

  Muistelin, että Lohjalla oli myynnissä lasikuitukorinen crowni. Ja kun oikein etsin niin löysin vanhaksi menneen myynti-ilmoituksen nettiautosta, tosin ei ole mallia korvette, mutta euran lasikuidussa valmistetulla korilla kuitenkin...

  http://www.nettiauto.com/toyota/crown/2987330
   
 12. z28

  z28 Gearhead

  niin mäkin myin 2,3 kutosen corvetteen.oli kone kajahtanut seuraavana päivänä kun oli auton ostanut.
   
 13. Teppe

  Teppe 1st gear

 14. Geebe

  Geebe Gearhead

  Kohta varmaan jonkun ladon takaa löytyy Corveten tekniikalle ja rungolle laitettu Toyota Crownin kori, ja vielä katsastettuna. Laivaan ja Japaniin menemään ihmeteltäväksi...
   
 15. ValiantMan

  ValiantMan Gearhead

  Mikä jottei. Muistaako muuten kukaan aikanaan (n. 82) Kasissa myynnissä ollutta Roverin kasilla rekisteröityä n. 72 mallista Crownia? Siis se malli, jossa on Celivan kanssa melkein identtinen keula ja paras kaikista Kruunupäistä. Tämä v8-Crown jätti alle postimerkin mv-kuvasta huolimatta nassikkaan lähtemättömän vaikutuksen. "Tuollainen pitäisi joskus saada!".
   
 16. itza

  itza 1st gear

  toi UBZ-50 on mulla tervossa. siitä puuttuu tuulilasi muuten toimii. tietääkö joku mistä löytys tuulilasi tommoseen?
   
 17. jope5

  jope5 Gearhead

  toyota corvette

  -kun selvittelin vähän ton auton historjaa niin sain semmosen käsityksen,että tossa olisi alkuperäisen corveten korin mitat.olisi kuulema tehty avo corveten korista muotit sillä toi coupemaisen ulkonäkö.eli periaatteessa pitäisi käydä avo corveten tuulilasi.vannomaan en mene.
   
 18. Teppe

  Teppe 1st gear

  Joku joskus turinoi, jotta sen Euran entisen toimitusjohtajan kautta niitä sais... Mutta kun ei tän kummoisempia yhteys/nimi tietoja annettu, niin hiukan hankalaa lähtä sitä enempää selvittelemään... :(
   
 19. itza

  itza 1st gear

  Re: toyota corvette

  kyselin finnvetestä tuulilasien mittoja mutta käypästä ei löytyny
   
 20. Rodman

  Rodman Gearhead

  Re: toyota corvette

  Tuo lasi voisi olla samanlainen kuin noissa Ferrareissa, omasta en pääse mittaamaan ainakaan vielä kun on pressun reunoilla niin paljon lunta. Omakin lasi on halki joten joudun sen jostain ostamaan.

  Itselläni siis tuo "Ferrari-kori"
   

Kerro tästä muillekin!