Track Week Finland 2020

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja supo, 22.1.2020.

 1. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Ilmottautumisen PITI aueta sivustolle 22.3.2020 klo 12.00...mitään ei näy klo 12.42...eri aikavyöhyke käytössä vai joko se tuli täyteen ? :odeek:

  https://trackweek.fi/
   
 2. xarper

  xarper Gearhead


  Tuollahan tuo FB lukee? Tunti sitten.  Ilmoittautuminen alkaa ja säännöt julkaistaan näillä näppäimillä!

  Nykyinen tilanne on tuonut tähän hommaan paljon lisämuuttujia sekä pohdittavaa.

  Ilmoittautuminen ja säännöt linjoilla viimeistään huomenna illalla!

  Koronaviruksen luoman epävarmuuden takia Trackweek Finland 2020 -ilmoittautumista jouduttin muuttamaan aiemmin kaavaillusta. Näillä näkymin hallituksen asettamat rajoitukset yleisötilaisuuksiin eivät toivottavasti ole enää heinäkuussa voimassa, jotta tapahtuma voidaan järjestää. Ymmärrämme myös tämän hetkisen tilanteen vaikutuksen mahdollisten osanottajien talouteen, joten ymmärrämme hyvin ettei kaikilla halukkailla olekkaan mahdollista osallistua tämän vuotiseen tapahtumaan. Koska tapahtumalla on melko suuret kiinteät kulut tapahtuma vaatii toteutuakseen yli 40 autokuntaa. Jos kuukaudessa ei saada kasaan minimimäärää, niin tapahtuma siirretään suosiolla ensi vuoteen. Ilmoittautumisaikaa jatkettiin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen pääsiäisestä kesäkuun alkuun(American Car Shown loppuun asti).

  Osallistumismaksu per autokunta(sis. kuljettajan) on 480/400€(Touring/Drag) ja apulkuljettat 120€/henkilö.
  Haluamme tarjota porkkanana nopeimmille 5.4 mennessä ilmoittautuneille ilmaisen 1. apukuljettajan(etu 120€)!

  Osallistumismaksun maksaminen vahvistaa osallistumisen tapahtumaan. Jos tapahtuma päätetään siirtää kuukauden kuluessa(22.4.2020 mennessä) ensi vuodelle, niin koko osallistumismaksu palautetaan. Jos tapahtuma peruuntuu järjestäjästä riippumattomista syistä(esim. hallituksen asettamat rajoitukset jatkuvat kesän yli), niin osallistumismaksusta palautetaan ⅔-osa ja loppu ⅓-osa hyvitetään ensi vuoden tapahtuman osallistumismaksusta.

  Pysytään terveinä!
  Toivoopi Trackweek -Team
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Säännöt julkaistu!
   
 4. RcT

  RcT 3rd gear

  Ja Ilmo auki !!!!
   
 5. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Minä jätän välistä tällä kertaa. Ku ei jaksa alkaa rakentamaan kun kuitenkin perutaan tapahtuma. Niinkun kaikki muutki tapahtumat peruttu. Jaksa enää keskittyä.

  vaikka olis kyllä ollu mielenkiintoista kokeilla. Aina ei voi voittaa
   
 6. Poni -69

  Poni -69 2nd gear

  Mulla kans alkaa olla kahen vaiheilla.. mielellään olis tienny etukäteen ajopäivät/radat...majoitusten kannalta.
  Tosin voipi olla koronan takia majoitusliikkeetki kiinni tuolloin.
  Ja telttailut on telttailtu nuoruudessa..
   
 7. Tatsga

  Tatsga 1st gear

  Majoituksesta tiedotetaan ke/to osalta lähiaikoina. Mahdollisuus kahteen hotelliyöhön samassa paikkaa tai samalta alueelta kahteen erilliseen majoitukseen. Oletuksena ja toiveena olisi, että porukka olis jo pe iltana Motoparkissa nauttimassa festarimeiningistä :)
   
 8. Ville L

  Ville L 3rd gear

  Nostellaan tätäkin ketjua. Järjestävään tahoon oltu yhteydessä... Töitä he paiskivat kovin ja pohdittavaa riittää. Akinaattori pyysikin minua tänne välittämään tietoa että tapahtuma pyritään järjestämään aikataulussa, mutta asioita "pureskellaan" vielä
   

Kerro tästä muillekin!