Träxönpaarit Chevy II:seen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Anonymous, 4.12.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pitäiskö tankojen etupään olla lehtijousien kiinnityspisteen kohdalla vai kuvittelenko vaan? Kuvia muiden autoista katselleena takapään kiinnitys on keskellä jousen kiinnityslevyä(alapuolella). Pitääkö näiden tankojen olla vaakasuorassa vai saako etupään kiinityspiste olla korkeammalla kuin takapää? Ajattelin vaan että jousitus vielä pelaisi muutoksien jälkeenkin, eikä kanittaisi missään asennossa. Ymmärsikö kukaan mitä meinasin?
     
  2. fisu

    fisu Gearhead

    elä hyvä mies kiinnitä sitä etupäätä sinne, etupäässä on ainoastaan jonkinnäköinen pohjaanlyöntikumi johon se toppaa kun perä putoaa alas.
    taitaa tulla kuitenkin parempi kun hommaat kunnon säädettävät iskarit niin pystyt vielä ajamaankin sillä muutakin kuin pi**urallia.
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Niitä tankoja kai yleensä kutsutaan slapper barseiksi, eli ne ei ole todellakaan kiinteesti kiinnijousessa etupäästään. Niistä säädetään vain sen verran, ettei etupää saa osoittaa alaspäin, joten ylöspäin on OK. Takapäästä ne tulee olla kiinteesti jousi/iskarilevyssä kiinni ja niiden tulee ulottua jousen etukorvakkeen alle. Yleensä mitä näkee, ne ovat liian lyhyitä. Ihan kelpo idea on varmistaa ymös tangon etupää jousen yli menevällä lenkillä, jotta mahdollisen haaverin yhteydessä ei tartte treenata tangoilla seiväshyppyä.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo, nimitykset meni vaan sekaisin. Slapper bareja meinasin eli kiitos tiedoista.
     

Kerro tästä muillekin!