Trans Am GTA -89

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja esko, 13.5.2002.

 1. esko

  esko 1st gear

  Tietääkö kukaan Kuopion seudulta sellaista kojaamoa jossa osattaisiin korjata jäähdytysflektit.Kävin "merkkihuollossa" ja sain tiedon, että vika ei ole boxissa. Tieto maksoi 70€.Nyt molemmat flektit toimivat itse asentamistani katkaisijoista, hankalaa.Joten jos joku tietää olisin tiedosta kiitollinen.
   
 2. Wäiski

  Wäiski Gearhead

  Jos flektit pyörivät, niin ei luulisi olevan kovinkaan kummoinen homma saada ne toimimaan ilman erillisiä katkaisimia. Luutavasti syylärissä on lämpökatkaisin, mistä henki on karannut, mutta minäpäs vielä vilkaisen ja palaan asiaan lähipäivinä.
   

Kerro tästä muillekin!