Trans sport

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Transporderi, 4.7.2016.

  1. Transporderi

    Transporderi 1st gear

    Tuli hommattua tollanen jossa tasonsäätö takana. Kuuluuko sen kompuran purista viälä jonkin aikaa kun on sammuttanut auton?
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Sen pitää surista, jos perä on liian alhaalla, tai se on laitettu renkaantäyttökytkimestä päälle. Jos se käy ilman manuaalikytkintä koko ajan tai usein, niin jotain on rikki.
     
  3. Transporderi

    Transporderi 1st gear


    Missä tämä kytkin sijaitsee?
     
  4. wilburi

    wilburi Gearhead

    Meilla ainakin takakontissa vasemmalla kädellä luukun alla
     
    Transporderi tykkää tästä.
  5. Transporderi

    Transporderi 1st gear


    Mun mielest tuo purisee heti käynnistettäessä ja sammuttamisen jälkeenkin vielä jonki aikaa. Onko tuosts periaatteessa haittaa jos nykäsee liittimen irti tuost kompurasta?
     
  6. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Mulla aineskin aikanaan oli perä turhan alhaalla, jos ei iskareissa ollut painetta. Irtihän se tietty kannattaa ottaa, kunnes vika on selvitty. Kompura tosin on varmaan vainaa, jos se on pitkäänkin jo pyörinyt koko ajan. Tai ainakin väljä.
    Tasoanturi rikki, ilmaputkissa vuoto, tai iskarit vuotaa. Jos se ei ollu käsketty siitä kytkimestä päälle.
     
  7. SamiL

    SamiL Gearhead

    Korkeudensäätö pelaa sytytysvirran katkaisun jälkeen vielä 10 minuutin verran tai siihen asti, kun avaa oven. Se on samassa virtapiirissä kuin radiokin.
     

Kerro tästä muillekin!