Trans Sportin käsijarruvaijeri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja pannupää, 25.10.2005.

  1. pannupää

    pannupää Gearhead

    Kyseessä tuttavan auto, Pontiac Trans Sport '92. Käkkärin palautushantaakista vaijeri poikki. Onko kellään kokemusta, onko tuon vaihdossa mitään merkillisyyksiä? Autoa en saa nyt tähän tarkasteltavaksi ja tuttavan (sulokkaampaa sukupuolta) havainnot eivät tässä kohden valaise ihan tarpeeksi... mainitussa vaunussa kun on jotain veikeitä ratkaisuja ja hankalia paikkoja. Siis autossa. 8)
     
  2. pannupää

    pannupää Gearhead

    Itse itselleni vastaten, eipä tosiaankaan ollut kummoinen homma. Kojelaudan alapaneelin irrotuksessa saa olla vähän tarkkana ettei riko kaikenmaailman muoviklipsuja.
     

Kerro tästä muillekin!