Transam -85 tihkukytkin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Tiwi, 19.7.2002.

  1. Tiwi

    Tiwi 1st gear

    Onko kellään muulla ollut tälläistä ongelmaa tihkukytkimen kanssa ?? Eli kaikki pelaa jos on parkit tai parkit + sumarit päällä. Mutta kun nostan ajovalot ylös, niin pyyhkimet hyytyy <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">. Pissapoika ja hitaat / nopeet alueet toimii aina. Oliskos joku maadoitus ongelma ??? Tietääkö joku onko firebird/transamissa maadoitus pisteitä koelaudan alla ja missä kohdin ???
     
  2. Tiwi

    Tiwi 1st gear

    Vika löytyi lampunpesureiden kytkennästä. Kun auto oli tuotu Suomeen vuonna 86, niin oli pitänyt sitten lisätä lampunpesurit. Ohjausvirrat oli otettu valoilta ja tuulilasin pyyhkiöiden moottorille tulevista johdoista. Tästä johtuen virrat kulki vähän omia polkujaan :sad: Pesurit mäkeen piuhoineen ja tihkut pelaa myös valot ylhäällä.
     

Kerro tästä muillekin!