Transit -05 keskuslukitus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja cenote, 10.3.2011.

 1. cenote

  cenote 1st gear

  Keskuslukitus toimii avaimella mutta vain kuskin ovessa on lukko, jos haluaa ottaa sivuovesta tavaraa pitää mennä kuskin ovelle avaamaan ja taas sama asia kun ovi pitää sulkea :mad:
  Nyt olisi tarkoitus asentaa kaukokeskuslukitus. Minulla on Alfamerin kirja jossa on keskuslukituksen sähkökaavio ja Rime merkkinen keskuslukitus yksikkö jonka mukana tuli jotain ohjeita. Ohjeiden värikoodeissa on pieniä heittoja mutta ohjeet sinisen liittimen pinneistä täsmäävät Alfamerin ja Rimen tietojen kanssa.
  lock PIN15
  unlock etuovi PIN14
  unlock takaovi PIN10
  Nyt ongelmani on se että minun autossani ei PIN10 ole kytketty ollenkaan. Tarkistin takaovesta että sinne tulee vain 8 johtoa vaikka Alfamerin kirjassa on merkitty 9 johtoa, ja tietysti tuo ainoa johto mitä tarvitsen on se puuttuva.
  1. Osaako joku sanoa missä PIN paikassa takaoven unlock on ja päteekö nuo PIN14 ja 15. Selvyyden vuoksi sanottakoon että avaimella pystyy avaamaan pelkät etuovet, joten takaovilla on todennäköisesti oma johtonsa.
  2. Vaikka et ymmärtäisi sähköistä mitään mutta omistat Transitin kytkentäkaavion jossa takaovelle tulee vain 8 johtoa niin olisiko siitä mahdollista saada kopio :D
   
 2. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Siis auton omalla avaimella aukeaa kaikki lukot kuskinovesta?
  Mutta kaukkarilla ei nyt aukea kuin etuovet?

  Oliskos siinä kaukkarissa joku ns. takaluukun avausnappi/kytkentä millä sais ne takaovet auki??


  Mikä sen keskuslukitus mokkulan tarkka malli on? Löysin Rime:n kotisivut... Mutta eikös se oo ihan myyjäfirman nimi?
   
 3. TeuvoSlam

  TeuvoSlam Gearhead

  Eikös ton ikäsessä oo jo kauko-ohjaus vakiona?

  Muuta en osaa tuohon sun ongelmaan sanoa.
   
 4. cenote

  cenote 1st gear

  Tarkoitus olisi asentaa kaukokeskuslukitus, tällä hetkellä ei ole kuin avaimella toimiva keskuslukitus.
  Rime KE60 on kaukis systeemin malli.
  www.rime.fi/ke61n-kaukoohjattu-keskuslu ... -1016.html
   
 5. cenote

  cenote 1st gear

  No kun ei ole :mad:
  Ja tiedätkö mikä vielä parasta, autossa on tasan yksi lukko ja se on kuskin ovessa, jos ja kun tähän yhteen lukkoon tulee vikaa niin autoon ei pääse sisään tai auton yksikään ovi ei ole kiinni :mad:
   
 6. cenote

  cenote 1st gear

  Asensin kaukokeskuslukituksen.
  Toimii muuten mutta en saa sillä takaovia aukaistua, sillä en tiedä mikä johto ohjaa takaovien unlock toimintoa. Kiinni laittaminen onnistuu kaukona.
  Tietääkö kukaan mikä johto avaa transitin takaovet?
  Kuten jo tuossa aikaisemmin kirjoitin minulla on sellainen malli jossa pin10 ei ole käytössä.
  Selvitin mikä piuha antaa sivuovelle sähkön avatessa, mutta jostain syystä en saanut systeemiä toimimaan vaikka kytkin piuhan yhteen etuovien aukaisun kanssa.
  Vastauksena aikaisempaan kysymykseeni, voin vahvistaa PIN14 ja PIN15 pitävät paikkansa.
   

Kerro tästä muillekin!