Tremec TKO sähköliittimiä, mistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja asperiini, 29.8.2011.

  1. asperiini

    asperiini Gearhead

    On tullut hukattua aikoinaan laatikon mukana tulleet pigtailit.
    Nyt tarttis saada reverse light kytkimeen ja electric speed sensorin liittimeen sopivat liittimet jotta saisi piuhat asiallisesti kiinni.
    Googlettamalla löysin tiedon että reverse switch on ehkä sama kuin joissain tuoreemmissa Fordin pick-up vehkeissä ja electric speed sensor on ehkä Delphi 10456568 mallia jota taas löytyy esim Chevy Monte Carlo 1998-2000 malleista.
    Osaako kukaan neuvoa mistä näitä sensorien liittimiä saisi vai onko ruuvattava osat irti ja lähdettävä näyttämään varaosaliikkeen tiskille?
     
  2. palotila

    palotila Gearhead

    Lähetin yv:een.
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ruuvaa irti ja mee autosähköliikkeeseen. Tai kuva tänne niin joku tunnistaa mikä liitin kyseessä... Noi useasti on ihan perusliittimiä mitä löytyy joka toisesta autosta.
     
  4. asperiini

    asperiini Gearhead

    Juu, irti ne saan helposti.
    Mitäs autosähköliikettä suosittelette pääkaupunkiseudulla?
     
  5. iikka-

    iikka- 3rd gear

Kerro tästä muillekin!