Trick Flown uudet alukannet SBC

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tapio, 10.6.2005.

  1. tapio

    tapio Gearhead

    Summitin sivuja selailin ja huomasin, että Trick Flow on tehnyt kasan uusia kansia pienemmille chevy-koneille. Kansissa on 175 cc imukanavat ja 56-58 cc palotilat. Nämähän voisivat sopia hyvin esim. 327-koneeseen ja puristussuhdekin nousisi vakiomännillä vähän ylemmäs...

    Onko kellään kokemuksia näistä kansista?

    Osanumero TFS-30300001
     
  2. tapio

    tapio Gearhead

    Bump
     
  3. 68corvette

    68corvette Gearhead

    Mä pyörittelin muutama kuukausi sitten summitilta tulleita hyppysissä.. Valun laatu näytti silmämääräisesti olevan hyvä ja kanavan malli näytti ihan hyvältä, kanava ikkuna näytti ihan sopusuhtaiselta koko matkalta, venttiilit olivat kiinni joten seetejä ja SSR ei päässyt kunnolla kiikaroimaan.. Kannet eivät ole vielä paikallaan joten toimivuudesta ei sen kummemin tietoa.

    edit: tai sit ne oli tota 304 sarjaa..
    http://www.trickflow.com/product/chevyc ... degree.asp
     
  4. tapio

    tapio Gearhead

  5. pantera

    pantera Double Gearhead

    Summit Racing'illa ja Trick Flow'lla on sama omistaja
    Eli kaikki on mahdollista....................
     

Kerro tästä muillekin!