truck camper

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja nova 76, 30.7.2014.

  1. nova 76

    nova 76 2nd gear

    Eli semmonen lavalla tuleva asuntosysteemi, jenkeissä paljon suomessa nähny muutamia ulkomaan rekkareilla. Onko noi jotenki verosyillä kielletty kokonaan, vai voisiko tommonen olla suomiautonkin lavalla?
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Kuorma-auton lavalla ainakin saa kuljettaa. Ihan kätevä kyllä olis. Mudracerilla tais olla sellainen myynnissäkin?
     
  3. nova 76

    nova 76 2nd gear

    Joo kätevä ois, mutta jos tommosesta lankee joku autovero ni kalliiksi tulee, mitä en yhtään ihmettelisi olemmehan suomessa.
     
  4. Qjet

    Qjet 1st gear

    Olemme...tai ainakin siihen liittyen liki pari vuosikymmentä sitten piti sisältä purkaa kaikki muuhun kuin lavakatteena käyttöön viittaava. Siihenkin käyttötarkoitukseen joutui käymään verbaalipainia selätykseen saakka. Toivottavasti aika on muuttunut myönteisempään suuntaan tässäkin asiassa.
     
  5. voittol

    voittol 2nd gear

    2-koulukuntaa , ninku tuolla sanottiin , kuormuriin saa niiko mutaraaserilla joskus oli , ja sitte on niitä 80-luvulla rek, otteeseen merkittyjä tuollasissa tojota hi-luksin kokosissa pakuissa .
     
  6. Timmo

    Timmo 1st gear

    Islannissa tuommoiset on paljon yleisempiä tieverkosta johtuen kun tavalliset matkailuautot joilla ei pääse oikein mihinkään.

    http://aijaa.com/OaDX5n
     
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Mites vetääkö koppalakki pahasti herneen nenään jos hommaa tollasen camperin ja sinne sisälle nakkelee tarpeelliset ja uusilla puhtailla liinoilla kiinni, eli ne ois kuormana siellä sisällä ja sopiva salkku-webasto siten, et sen saa nurkasta sisään puhaltamaan.

    Niin ja tietysti se sisälattia pois ja camper käytössä uus lavakaukalo paikalleen

    Eli olisi rehellisestikkin vain iso kokoinen lavakate johon nyt sisällemahtuu pitkälleen ja kaikkea mahdollista kaappia sun muuta on kuormassa
     
  8. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Huoh....mikähän suomessa taas on kun tämmösestäkin asiasta tehdään niin vaikea. En ole vielä koskaan nähnyt campperia ojassa tai katollaan tms, ja sentään nyt 15v asunut alueilla missä niitä käytetään todella paljon. Ei se ainakaan hankalampi ole hallita kuin asuntovaunu. Omakin oli, mutta hankkiuduin siitä eroon, lähinnä sen pienuuden takia näin perheelliselle, ja sen pohjapiirros oli sellainen että parimetriselle oli huonosti nukkumatilaa muutenkin. Ne on myös melko korkeita mikä rajoittaa liikkuvuutta metsäteillä oksien ym takia. Pop-up tyyppinen (esim Alaskan missä kovat seinät) campperi olis siinä suhteessa parempi, ja vähempi kiikkerä. Kiikkeryyshän niiden kanssa toki väkisinkin lisääntyy. Lastaaminen lavalle voi myös olla hermoja raastavaa.

    Että ei ne välttämättä autuaaksi tee, mutta se pitäs jättää ihmisten omaksi harkittavaksi, ei ole valtiovallan asia ollenkaan.
     
  9. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Kateus, ei siinä mikään muu voi olla taustalla kun virkamiehen kateus, eukko ei antanut ostaa niin ei kukaan mukaan sitten saa :mad:
     

Kerro tästä muillekin!