TruckMasters OX eli Toyota Hilux kevytkuorma-autona

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja v80, 15.10.2015.

  1. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    No jos liikkeestä ostaa kuorma-auton niin kyllähän se on liike joka joutuu vastaamaan sinulle siitä että on oikein. En usko että kosahtaa omaan nilkkaan.
     
  2. M

    M Gearhead

    Kun kyseessä on Suomen Sosialistinen Neuvostotasavalta, niin hyvinkin voi napsahtaa vaikka omistajalle oli auto myyty kuinka moneen kertaan tahansa.
     
  3. pantera

    pantera Double Gearhead

    En tiedä onko trafi muuttanut kantaansa mutta truckmasters escaladet loppu tähän linjaukseen:
    5.4.2007
    Truck Masters -ajoneuvot
    Katsastustoimipaikoilta on tullut AKElle tieduste- luja Truck Masters –nimellä varustetuista ajoneu- voista ja näiden ajoneuvojen valmistajasta. Truck Masters –niminen yritys ei ole Ajoneuvohallinto- keskuksen käsityksen mukaan ajoneuvolaissa tarkoitettu valmistaja eikä esimerkiksi valmiin henkilöauton kokonaismassan suurentamista ja täten auton luokittelua kuorma-autoksi toisella valmistenumerolla voida pitää monivaiheisena valmistamisena.
    Ajoneuvolain (1090/2002) 3 §:n kohdan 21 mu- kaan valmistaja vastaa kaikista tyyppihyväksyn- tämenettelyn tekijöistä ja tuotannon vaatimuk- senmukaisuudesta. Truck Masters –nimellä va- rustettujen autojen osalta vaatimuksenmukaisuu- desta vastuullista valmistajaa ei ole toistaiseksi voitu osoittaa.
     
  4. onre

    onre 3rd gear

    "Ajoneuvohallintokeskuksen käsityksen mukaan"

    Suomennettuna:

    "Virkamiehen päähänpistosta"

    Jos homma perustuisi johonkin rationaaliseen, tulisi saatavilla olla vaatimukset, jotka pitää täyttää ollakseen ajoneuvovalmistaja.
     
  5. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Noi TM tekemät Escaladet ja H2 on ollu kiellettyjen listalla jo useamman vuoden. Nyt yrittivät taas.
    Vasta viime viikolla kävin keskustelua että millä ilveellä ne taas yrittää. TM;lla on valmistajan paperit tehdä Ford-alustaisia ambulansseja.
     
  6. pantera

    pantera Double Gearhead

    Juuri näin. Virkamies on jumala, mooses ja muhammed. Esim saksalaisten TUV, Dekra ja muiden tutkimuslaitosten tekemilla co2 mittauksilla koskien matkailuautoja pyyhitään suomessä hanuria. Ne ei ole trafin mielestä todellisia vaan trafi verottaa em ajoneuvoryhmää kokonaismassan mukaan maksimoiden verotuoton.
     
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Toivottavasti saisivat liittovaltiota vietyä niin pitkälle, et koko EUvostoliitto on yhtä rekisteri aluetta, vois alkaa englannin kilpisiä laitteita liikkua melkosen paljon suomessa

    Ite teurastaisin heti corollani trike;ksi :rotfl:
     
  8. juhamann

    juhamann 3rd gear

  9. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Eikö Tundraa saa täällä kilpiin vai miksi muutellaan Hiluxeja? Painavin Tundra oli 4100kg minkä löysin.
    Minulla olleen Metro-auton tuoman K1500 chevyn ovitarra ei varmaan liene sattumalta hinkkautunut lukukelvottomaksi... Siinäkin oli 2500:n taka-akseli ja muutellut painot nähtävästi.
     
  10. FSJ

    FSJ 1st gear

    Näyttää siltä, että Truckmasters selätti Trafin. Nimittäin pitkään jatkunut oikeusasteissa käyty kiista autojen laillisuudesta yms. on päättynyt Truckmastersin voittoon. Eli nyt voi rauhassa mennä hakemaan 2017 mallin Escaladen. Asiasta oli juttua 4x4 -lehden nettisivuilla (4x4maailma.fi). Tuli vaan mieleen että tuonkin Trafin virkamiehen toimet maksoivat taas meille veronmaksajille useamman miljoonan? tuhannen? Mikä takia Suomessa pitää joka helvetin autoiluun liittyvä oikeutusasia taistella oikeaksi joko kotimaan tai EU:n tuomioistuimessa.

    nimim. kaikesta muusta on pulaa paitsi typeryydestä.
     

Kerro tästä muillekin!