TSDS sarja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja forssu, 9.10.2008.

  1. forssu

    forssu Gearhead

    Osaako joku referoida mitä tossa sanotaa. Itellä on hippasen toi pakkoruoksi ruosteessa...Mutta jotai siellä Suomalaasistaki höpistää...

    http://www.comp.nu/

    Onk se nyt ihan oikeesti että NDRS kuolee ja tää Toyo tulee tilalle?

    -Jani-
     
  2. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Tossa on lähinnä kyse Per-Erikin (COMP) ja JP:n (S/SS) "haistelusta" TSDS sarjan kehityksestä pitkällä aikavälillä.

    Nordicin myönnetään pyörivän huonosti eikä sen kehittämiseen ole olemassa mitään sen kummempia suunnitelmia. Norja nostetaan esiin, koska siellä ei ole lainkaan S/SS -kalustoa ja Compissakin mennään omilla säännöillä. Suomen todetaan olevan vahva maa rallihommissa ja esim. juuri S/SS -sarjassa on täältä vahva edustus. Allekirjottaneiden käsityksen mukaan kuitenkaan sen kummempia FHRA-TSDS -keskusteluja ei ole kuitenkaan koskaan käyty. Ukkojen mielestä TSDS vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta, mutta lisäinfoa sarjan kehityksestä ja tulevaisuudesta kaivataan.

    Jutussa käsitellään myös viime kesän farssiksi muodostuneita ilmoittautumisrutiineita ja niiden järkeistämisiä. Ratahankkeet ovat Ruotsissa hyvällä mallilla ja sarjaan halutaan suorityspaikkoja, joissa puitteet ovat kunnossa. Myös kilpailujen sujuvuuden ja selkeyden perään olis intressejä. (Ton voin helposti allekirjoittaa itsekin viime kesän Piteån kisan ajaneena.)
     
  3. forssu

    forssu Gearhead

    Tak so mykket...
     

Kerro tästä muillekin!