Tukehtuu...

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja lesabre85, 3.11.2001.

 1. lesabre85

  lesabre85 1st gear

  Siis onko kaasarin säädöt päin jotain kun lähen liik.valoista, niin ryömintä toimii ja jos painan vähäsenkin kaasua, niin tuntuu kuin kaasari tukehtuisi ja jos muistini toimii oikein, niin ainoastaan D-pykälä päällä tekee tämän kepposen ja liikkeelle pääsee kun lirkutteleepi kaasujalkaa pikkasen... vai olisiko autom.ryyppy rikki??? onko hirmus vaikia asentaa manuaaliryyppyä?
   
 2. Kimi

  Kimi 1st gear

  Kiihdytyspumppu? Ilmavuoto?
  Jos mekaaninen puoli kunnossa, suosittelen (jälleen)tietokoneanalyysiä, koska sähköpuolta on vaikea huoltaa näppituntumalla.
   
 3. lesabre85

  lesabre85 1st gear

  missäkö nämä sijaitsee, jne???
   
 4. Ylläpito

  Ylläpito Gearhead Staff

  Yksi ja sama aihe kannattaa postata vain yhteen ryhmään. Muuten käy juuri näin, että samasta asiasta keskustellaan kahdessa eri paikassa...
   
 5. lesabre85

  lesabre85 1st gear

  Anteeksi...aloitin juuri keskustelun... myönnän mokani. :oops:
   
 6. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Siis kone ei saa bensaa muuten kuin kiihdytyspumpun kautta kaasua lipsuttamalla?

  Mikä kaasari vaiko alkup. sähköohjattu rochesteri :sad:
  Tarkista kaasarista suodatin (bensalinjan liittimen takana). Tikittääkö kaasari kun kone käy tyhjäkäyntiä? Jos ei bensan määrää säätelevä solenoidi on rikki tai sitä ohjaava aivo. Vaihtoehtoja riittää noissa mehumaijoissa.
   
 7. lesabre85

  lesabre85 1st gear

  taas sekoilen näitten tietohirviöiden kanssa...:roll
  Pitääkö sieltä kaasarisn juuresta kuulua isokin ääni tyhjäkäynillä??? olisko mahdollista et kaasarinsäädöt vois tehä kyseistä jäynää..? meinaan kun enempi painan kaasua niin kyseistä ilmiötä ei mielestäni ilmene...
   
 8. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Sieltä sähkö-rochesterista kuuluu (tai pitäisi kuulua) vähän kuin kellon tikitys (tai venttiilinnostajan), kun lämmin kone käy hiljaista tyhjäkäyntiä sen kyllä kuulee kun on tarkkana. Jos ei muuten niin ota filtteri pois ja kuuntele ohutta metalliputkea pitkin.
  Muuta en noista tietokonehirviöistä ymmärrä, onneksi ei ole tarvinnut paljoa rassata.
   
 9. Kimi

  Kimi 1st gear

  Muistaakseni kaasari tikittää hetken, kun virta kytketään päälle, vaikka konetta ei käynnistetäkään.
   
 10. lesabre85

  lesabre85 1st gear

  sirinä ääntä kuulen kun laitan virrat päälle. moottorin käydessä olen yrittänyt kuunnella, mut perskutin flekti hurisee... tuli vaan sellainen tunne, että tuo automaattiryyppy ei toimisi kovinkaan hyvin kun kuuntelen mmoottoriääntä... ja välillä sammuu kun kylmänä hyristelen valoihin tai lähen valoista... eli olisiko mahdollinen vika autom.ryyppy???
   
 11. lesabre85

  lesabre85 1st gear

  lisäys... wallan unohdin et kun totta tosiaan kone on lämminnyt, niin kyseistä ilmiötä en nyt ole huomannut... kiitos et kestätte...
   

Kerro tästä muillekin!