Tukikehikkoa mätään koriin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja J.J. Laakso, 13.5.2009.

  1. J.J. Laakso

    J.J. Laakso Gearhead

    Kyselläänpä taas tyhmiä kun ei haulla löytynyt. Muistan kyllä, että asiasta on ollut juttua aiemminkin, mutta kun ei niin ei.

    Eli miten kannattaa tukea mätää koria joka on täysin ilman lattiaa ja helmoja? Näitä kun näkee välillä ties minkälaisia ristiin rastiin "hämähäkinseitti" virityksiä, mutta mikä olisi kätevin/järkevin tapa niin, että myös korin sisällä olisi vähän työskentelytilaa? Kori on (tietenkin) tarkoitus nostaa kokonaan rungolta pois.

    Entä mitä profiilia ja minkä kokoista olette käyttäneet, ettei mene turhaan liioittelun puolelle senkin kanssa?
     
  2. eekoo

    eekoo Gearhead

    esim. 30x30x1-2 mm hk-profiili kestää suoraa vetoa tai työntöä vaik kui paljon, ja on edukasta. Kolmiorakenne tukiin aina kun mahdollista.
     

Kerro tästä muillekin!