Tuleeko ajoneuvosta kaksikilpinen jos siihen hankkii

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ihka, 10.1.2022.

  1. ihka

    ihka 2nd gear

    Lyhyemmät kilvet samalla tunnuksella?
    Tästä tuntuu olevan kahta käsitystä.

    Historiatiedoissa näkyy kaksi tunnusta joissa kuitenkin sama tunnus?
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Hmm. Eikö se ole uusien kilpien tilaaminen entisten tilalle? Edellisistä on vähän pinta himmennyt, joten tilaat uudet ja palautat vanhat. Uusia tilatessa saat valita valikoimasta sulle passelit.
     
    dart -66 tykkää tästä.
  3. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Tyhmänä kyselen, että onko tuo yksikilpisyys joku itseisarvo autolle? Impeys?
    Mikä merkitys on jos se on 2 kilpinen?? Arvon lasku?

    :eek::rolleyes:
     
  4. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Ainakin "ennen vanhaan" kakkoskilpisyys hyvin suurella todennäköisydellä viittas kolarivehkeeseen, kolaroidessa ja vakuutusyhtiön lunastaessa kilvet jäi sille tielle, ja uudelleen rekisteröitäessä tuli uudet tunnukset.
    Nykyisellään ei sinällään pidä paikkaansa, että kilvet ei enää vastaavassa tapauksessa poistu, vaan auto jatkaa elämää samoilla tunnuksilla vaikka oliskin välillä vaurion takia poistettu liikenteestä.
    Mutta tohon alkuperäiseen kysymykseen, kilpien määrällä viitataan tunnuksiin, uudet kilvet samoilla tunnuksilla voi tilata ilman merkintöjä, ja tilattaessa vaan valittee minkä tyyppiset haluaa.
     
    isalmela tykkää tästä.
  5. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Sehän on ihan sama kun tilaa uudet kilvet vanhojen kuluneiden tilalle, tunnus pysyy samana, ei se tee autosta mitenkään kaksikilpistä.
    Sitä tulee usein ihmeteltyä miksi uusia kilpiä tilataan niin vähän...monta kertaa on hieno viimesen päälle läpi käyty auto, mutta siinä on vanhat kuluneet ja ruttuset kilvet, se pilaa koko auton.
    Autoliikkeessäkin haetaan uudet kilvet huonojen tilalle tai vaihdetaan ainakin takaa se usein parempi kuntonen eteen ja ihan vaan sen takia että se myy auton paremmin.

    Toiseen pikkariinkin hain uudet kilvet kun maalautin etupuskurin uudestaan...etukilpi oli ruma, ruttunen alareunasta ja muutenkin kulunut ja takana sitä oli lyhennetty ihan turhaan n.1,5cm / puoli Roll pan:n takia...uudesta taivutin vaan reunat ja kävi sellasenaan paikalleen.
     
  6. Hai

    Hai Double Gearhead

    Mulla autot on aina ollu kaksikilpisiä. Yksi edessä, toinen takana.;)
     
    tooke, LPV, -71 MoPar ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Sama juttu paitsi kerran 90-luvun alkupuolella Johanneksessa miliisi oli käynyt yöllä ruuvaamassa Dartin takakilven poies.
     
    tooke ja LPV tykkäävät tästä.
  8. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Mulla on ollu jopa kilvettömiä
     
    tooke, jamba ja Seevu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!