Tullin jarruosasto ratsastaa jälleen !!!

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja ohsand, 18.8.2009.

 1. ohsand

  ohsand 3rd gear

  Oletteko huomanneet,että Maaliskuun jälkeen tulli ei ole ilmoittanut sovellettuja tulli/veroja maahantuoduista autoista ! Yrittävät tietysti jatkaa tätä "jarrutusta" vuoden loppuun ??? Alkuperäinen tarkoitus on ollut että tullilaitos palvelee kansakuntamme jäseniä/veronmaksajia,eikä kaikin tavoin yritä "sabotoida" niitä ja niiden harrastuksia.
  Kyllä publikaanit ovet ihmeellistä väkeä.Valtio valtiossa.
  Mielipiteiyä ja kuulumisia please !!!
   
 2. virta

  virta 3rd gear

  Aika törkeä homma kaikenkaikkiaan,verotus kuuluisi olla julkista,turhaa pimitystä ei tarvitse hyväksyä.

  Itse en tiedä mitä tuossa on takana,ehkä se että yritetään peittää se että elvin poisto ei vaikuttanut verotukseen juuri mitenkään.
   
 3. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Ihan omana arviona luulisin että saattaa olla aika kiirettä kun lasketaan palautettavia alveja eikä ehditä päittelemään taulukoita. Toivottavasti.
   
 4. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Vähän ot mutta tulliasiaa kuitenkin. Naantalista lähti oma tulli huitsin vittuun ja piti sitten mennä turkkusse tullamaan ameeriikan pakettia. Kello oli aabaut 13.30 kun otin jonotuslapun. Meni puoltuntia, ei mitään tapahtunu, meni toinen ei mitään. Sitten huomasin yhdellä jonottajalla mun edellä olevan numeron. Kysäisin että kauanko olet odotellut, niin vajaan tunnin kauemmin oli kuulemma istunu :eek: . Lähdin muille asioille ja tunnin päästä taas sinne kullilaitokseen. Avasin oven ja se sama heksa istui siellä vieläkin :mad: . Paketti jäi sillä kerralla sinne kun ei pää eikä lompsa kestä istua odottamasta koska herra pyrokraatilla olis asiakkailleen aikaa :mad: .

  Taitaa olla koko porukka pakkolomilla ja hommat seisoo sen takia??
   
 5. virta

  virta 3rd gear

   
 6. gm dealer

  gm dealer Gearhead

  Laitoin tullille palautetta sähköpostilla että kuinkka voi olla 4kk.tietokoneongelmia?Kirjoitin että jos yksityisellä puolella olis vastaavaa toimintaa niin kyseisen firman voisi kuopata samantien.Ei kukaan asiakas odottelis 4kk. jos asiat /elinkeino olis jollakin lailla kiinni tuollaisesta toiminnasta.Vastaus oli että elokuun aikana pitäisi huhti/toukokuun veropäätökset näkyä heidän sivuillaan ja pahoitellaan tilannetta. :mad:

  Kuopiostakin loppui tullin asiakaspalvelu mutta tullin henkilökunta häilää pipettien kanssa pitkin maakuntaa tutkii tullirikkeitä.Luulisi että vaikka 2pv. viikossa voisi olla auki koska toimitilat kerran on olemassa?
   
 7. repecab

  repecab 1st gear

  Kuinkahan perkeeleesti tämä Kuitusen autoverosekoilu tulee valtiolle maksamaan kun näitä veroja arvotaan moneen kertaan, sentakia ne ei kai palauta niitä vanhoja väärinperittyjä alvejakaan vapaaehtoisesti kun ei niillä riitä mitenkään henkilökuntaa edes näihin niiden oikeisiin töihin.
   
 8. sincere 51

  sincere 51 1st gear

  Tullipisteitä suljetaan...

  Joopa !

  Tämä menee ehkä vähän ohi alkuperäisen topiikin,mutta kun on noita järjettömiä "säästösyistä " suljettavia toimipisteitä on näköjään enemmänkin. :mad:

  Täällä Hämeenlinnassakin on tuo tullipiste sulkemisuhan alla.
  Sitten onkin lähimpään seuraavaan pisteeseen 100 km. sivu :mad:

  Ihmeelliseksi asian tekee se ,että yleensä täälläkin joutuu hieman jonottamaan...varsinkin jos sattuu veli Venäläisen rekkoja olemaan jonossa edellä. Eli on henkilökunta täystyöllistetty ja silti jossain ylempänä "suuressa viisaudessaan " pomot ovat päättämässä "säästöistä" :eek: jotka kyllä on järjen vastaisia. Entistä enemmän menee "epämääräisiä lääke/huume " lähetyksiä läpi ja se kyllä maksaa lopulta veronmaksajille paljon enemmän puhumattakaan että tällainen tavallinen tallaaja joutuu ajelemaan sitten 200 km saadakseen pakettinsa. :wc: :wc:
  Selittävät että tulee se netissä tullaamisen mahdollisuus... no sen nyt tietää jo etukäteen ,ettei tule toimimaan viellä vuosikausiin.

  Sorry mut oli ihan pakko vähän vuodattaa,kun oikeasti :mad: :mad: ottaa päähän tuo "säästämisen" järjettömyys.
   
 9. Tero.Rutanen

  Tero.Rutanen 3rd gear

  Autoveropäätöksissä syy voi olla myös se, että Stetson-järjestelmästä on laput arvottu loppuun, ja uusia verolappuja kirjoitellaan hattuun kaffetunnilla..
   
 10. Tai sitten voi olla että Tullin väki on itekin kyrpiintynyt työmäärään, josta ei ole mahdollista selvitä. Tullin pääjohtajakin ilmoitti että tämä autoverotus on niin loputon suo, että tullille se on mahdoton tehtävä runsaine verovalituksineen sun muineen.
   
 11. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Joopa , nytkin tehdään varmaan tuhansia tunteja turhaa työtä verovaroilla kun laskeskellaan alv palautuksia. Asiasta joka on jo vuosia sitten todettu lainvastaiseksi!!
  Mä kyllä ymmärrän tullin väkeä, ei taatusti motivoi tekemään tuollaista typerää turhaa työtä mutta "viisaat" päättäjät kun ovat niin vidun viisaita että järkipuhe ei mene perille.
   
 12. kustomkuuppa

  kustomkuuppa Gearhead

  Luin jonkun entisen kokoomuslaisen poliitikon haastattelua, jossa hän kertoi miten virkamiehillä on suuri valta Suomessa, ja tämä Kuitunenkin on onnistunut jarruttamaan autoverotuksen muuttamista, toimien poliitikkojen tahtoa vastaan. Ja Heikkiä ei pystytä näköjään mitenkään erottamaan, saati sitten että rankaisemaan. On tämäkin demokratia!
   
 13. Per Besserwisser

  Per Besserwisser 1st gear

  Olisivat poliitikot voineet siirtää Heikin Aken kellariin hallinnoimaan tulitikkuja, jos olisivat halunneet. Potkia pois on vaikeaa, ellei mahdotonta ilman vakavaa virkavirhettä tai tuotannollisista ja taloudellisia syitä.

  Luultavasti Heikillä oli poliittista tukea jostain päin, kun sai itsensä pidettyä postillaan. Luultavasti oppositio ihan vittuillessaan saattoi tukea heikin posottamista pallillaan, vaikka ukon touhuissa ei ole ollut päätä eikä häntää edes valtion verotulojen kannalata vuosikausiin. ja tämä voidaan osoittaa ihan verokertymistä malli kuitusen aikana ja sen jälkeen.

  Monien ministeriöiden, jotka vastaavat ko. virastoista kansliapäälliköiksi on juurrutettu sossu. Niin taitaa olla liikenneministeriössäkin. Sossujen suojelussa moiset söheltäjät sitten saavat söheltää.

  viimeisin oli sisäministeriön Viljanen, josta hallitus ja ministeriön väki halusi eroon. Eukko oli aiheuttanut miljoona kuprut sähköisellä henkilökortilla, jota kukaan ei käytä , sotkenut ja halvaannuttanut poliisijohdon, sekä sotkenut koko ministeriön lähes toimintakyvyttömäksi.
  Hallitus nimitti ulkopuolisen arviomiehistön parhaaksi arvioiman kenraalismiehen rajavartiostosta virkaan. "Arvopresidenttimme haistatti demokratialle ja järjelle paskat ja nimitti saman sählärin virkaan yleisen tahdon vastaisesti, koska Viljasella on tussu, SDP:n jäsenkirja ja istuu samassa lautakunnassa valtakunnan kuhnurin (lue valiokuntaneuvos) kanssa. Samoin Viljanen nimitti / antoi mukavat määrärahat sisäministeriön kassasta valtakunnan kuhnurille puuhastella.

  Demokratia? Ei korruptiota? Ei nepotismiä? Ja paskat. Moisen kulminoituma istuu tasavallan presidenttinä. Ei ihme, että kuituset hälmöilevät johtavina virkamiehenä jatkossakin, ainakin niin kauan, kuin muumitar on niitä nimittämässä.
   
 14. Zuffenhaus

  Zuffenhaus 1st gear

  Niin ja yksi joka ei varmasti monia kosketa (eika kiinostakaan) monia on muuttoauton verotus, nyt tama uudistus laittoi ALVin maaran suoraan veroon mutta ne "unohti" lisata tuolla maaralla muuttoauton vero"alennusta". Eli samantien muuttoauton tuominen maksaa Suomeen takaisin muuttavalle n.3000e enemman, etta kiitoksia vaan vi***ti!!!!! :mad: :mad:

  (niin ja asiastahan ei ole niilla mitaan kommenttia, eika edes mainintaa. Hiljaa hyva tulee kun kukaan ei varmaankaan huomaa...)
   
 15. gm dealer

  gm dealer Gearhead

  OHO!! :eek: Tulli on päivittänyt tehdyt veropäätökset heinäkuulle saakka.
   
 16. Hezuz

  Hezuz 3rd gear

  Vähän OT mutta tulliasiaa kuiteski.
  Kyllä tullissakin saattapi olla nopeeta toimintaa... tänään 10.30 saksantuonti pääntilakansanvaunusta asiakkaalle, paikallinen autokauppias, rekisteröintikatsastus todistus. Äijä laittoi faksilla tulliin (LPR) veroilmoituksen ja avot 14.30 kottero kilvissä verot maksettuna :eek:
  Muka hidasta toimintaa :rotfl:
  Ja sitten jotku veropäätökset venyy ja paukkuu yli 3kk helposti... mm pari corvettea ja ihan tavallisia japsi prätkiä :eek:
   

Kerro tästä muillekin!